[]

komple ağız içi tedavisi ve çene ameliyatı için doktor önerisi

herkese merhaba,

çene ve ağız tedavisi görmesi gereken bir arkadaşım birkaç zaman önce iyi bir doktorla -kendisi çok beğeniyor- tedaviye başladı fakat bütçesini inanılmaz sarsıyor bu tedavi. henüz total ücreti bilmediği gibi tek bir tel tedavisi için bile binlerce lira vermesi gerekiyor ve kendisi öğrenci, ailesine bu kadar yüklenemez. fakat tedavisine de devam etmesi gerekiyor çünkü kendisi sağlık açısından bu durumun onu zorladığını söylüyor.

elbette çok çok ucuz olmasını beklemiyoruz ücretlerin ama biraz daha uygun, tedavisini sürdüremeyecek kadar pahalı olmayan iyi bir doktor öneriniz var mıdır acaba? tercihen istanbul olursa çok seviniriz.

şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 
Adana olur mu ?


  • biarkadastanduydum  (18.12.16 09:41:14) 
kardeşim 10 gün önce çift çene ameliyatı oldu.

ancak çene ameliyatı öncesi 2 sene diş teli tedavisi görmesi gerekiyordu.

diş teli tedavisi 6000-7000tl,
ameliyat ise 10.000tl tuttu.

bu bütçeler uygunsa isim verebilirim.

not: kardeşim 10.000tl lik fiyatı 2 sene önce, ameliyat kararı alındığında almıştı. belki bugün gitsen 15.000tl diyebilir o kısmı hiç bilmiyorum yalan olmasın.
  • tchuck  (18.12.16 09:53:09 ~ 09:53:42) 
@biarkadastanduydum: çok yakın zamanda adana'ya gitme gibi bir durumu yok şu anda kendisinin ama ileriki dönemlerde adana ile bağlantısı olacak. belki orada devam edebilir öneride bulunursanız. çok teşekkürler.


  • nikhilen  (18.12.16 19:45:34) 
@tchuck: iki sene önceki fiyatlar ise bahsettiğiniz, şu anki ücretler arkadaşıma söylenen miktara tekabül ediyor olabilir hemen hemen. sanıyorum onun tel tedavisi 9000 tl. söylediğiniz gibi, belki bugün 15.000 tl'dir ameliyat da. ben yine de kendisine sordum, uygun derse sizden isim rica ederim. çok teşekkürler.

edit: kendisine sordum, isim alabilirsek çok güzel olur.
  • nikhilen  (18.12.16 19:49:28 ~ 20:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.