[]

Türkiye'deki vatandaşlar ölürken neden akpliler halep diyor?

Demin hala bakan evet kayseride ölen şehitlerimiz var bla bla ama halep de esad katliam yapıyor, halepde siviller ölüyo falan diyor. şaka mı bu? ülkemizde insanlar öşürken bile hala haleepdeki araplar. niye böyle ya.




 
çünkü arap seviyorlar


  • nrmnm  (17.12.16 13:05:45) 
Akpliler terimi yanlış akp li insan düşünmez çünkü biat eder. Bu düşünce tek bir kişiye ait bir düşünce herkes farklı bir tonda söylüyor. Sebebine gelecek olursak umrunda değil adamın neden çünkü halk zaten alışmış adam daha fazla cebime nasıl koyarım derdinde. Ne uğraşacak türbanmış, terörmüş. Medya da yazmaya ağına göre sorun kalmıyor geriye.


  • gozu acik sevisen yahudi  (17.12.16 13:06:59) 
abi adamlar 2 gün önce polislere inşallah şehit olursunuz diyen adamlar. ölüm kimin sikinde ki? bu işin sonu gelmez türk-kürt kan davasına dönmesi, süregelen şiddet dalgası ve nefret akp'nin iktidarını daim kılacak.


  • doxanikee  (17.12.16 13:26:47) 
Adamlar arapperest cunku


  • baldur2  (17.12.16 13:30:33) 
Sence? Başkanlık teklifi verildiği gün başladı bu bombalar patlamaya. Sence tesadüf mü?

Diğer yandan halep'te kurtarmaya çalıştıkları it sürüsü sonra kulllanmak istedikleri savaşçılar. Adamlar lazım yani sonra. Onun için o kadar onemli onlar için...
  • babilbaligi  (17.12.16 14:17:09) 
Senin geçmiş duyurularına bakınca tüm derdinin Araplar olduğu gözüküyor. O yüzden algıda seçicilik yapmışsın


  • aklimdakisorular  (17.12.16 14:23:13) 
bu yasanan olayları suriyeden ayri düsünerek anlayamazsın. parcalari bir araya getirmelisin bütünü görmek icin. sadece araplara takinti yapmaya gerek yok.


  • 1adam  (17.12.16 14:42:57) 
dikkat dağıtmak, iç desteği canlı tutarak dış politikada hamle olanaklarını geliştirmek.


  • zgrydn  (17.12.16 15:29:41) 
Bizde devlet algısı da farklı biraz aslında. Yani devlet halkını değil, öncelikle kendisini düşünüyor ve düşündürüyor. Devlet halkın hizmetkarı olmalıyken, bizde halk devletin kulu, kölesi konumunda. Halkın kendisi de bundan gayet memnun. Dolayısıyla ülke içindeki olaylarda ölenler de bu bakış açısına göre devlet için ölüyor. Devletin çıkarı neyse o önemsenir, gerisi unutulur. Devletin asıl görevinin halkın yaşama hakkını korumak olduğunu bilmeyen bir milletiz biz, bu yüzden devlet yetkilileri istedikleri gibi gündemi rahatlıkla yönlendirebiliyor. Devlet ne derse odur. Devletin çıkarı milletin yaşamından önemlidir bu topraklarda.


  • philus  (17.12.16 15:47:47 ~ 15:49:59) 
bunlar müslüman, bunlar Sünni, bunlar çocuk sever, bunlar kelle sever, bunlar düşük iqlu, bunlar yerli ve milli, bunlar vatan millet sevdalısı, bunlar arapperest.

bunlar kısmını malum tonlamayla bunlaaaaaaaarrrr diye okuyacaksın.
  • no christ requires  (17.12.16 23:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.