[]

son aylarda herkesin akk'sinin çok erken bitmesi

nedir bu durumun açıklaması? bu kadar insan muzdaripse bu konudan ortada bir gerçek vardır diye düşünüyorum ama sebebi ne olabilir hakkımızı nasıl savunabiliriz?




 
bi ara şu muhabbet vardı ondan mı acaba
www.webtekno.com

  • norek  (17.12.16 02:37:33) 
evde kimsenin bilgisayarı windows 10 değil kaldı ki benimki dışında lisanlı da değil işletim sistemleri. benimki de hem 8.1 hem de otomatik güncellemeler kapalı olduğu için güncel değil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.12.16 02:39:49) 
şu akk'ye düzenleme gelecekti o noldu acaba?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.12.16 03:03:30) 
Aralık 2018'den sonra.


  • siz tek ben hepiniz  (17.12.16 03:07:20) 
Video çözünürlükleri sürekli yükseliyor, eskiden web sitelerinin trafik maliyetleri vardı artık kalmadı, bazı web siteleri (haber, sinema vs.) siz hiç fark etmeseniz bile sayfanın bir köşesinde video oynatıyor, sayfayı açık unuttunuz diyelim, sürekli trafik akıyor. Kullanımımız aynı kalsa bile kota kullanımı artıyor.
Bunun dışında servis sağlayıcı kaynaklı bir hata varsa bi yorumum yok ona, ben rastlamadım.

  • mikro patlama  (17.12.16 03:23:19) 
2 yillik taahhut bitmis gecenlerde 2 yil daha taahhut yaptik ttnet ile. Onceki 35 gb sinirsiz (boyle sinirsiz mi olur aq) idi ve 1 haftada doluyordu kota. Bildiginiz uzere 3 mbit'e dusuyordu hiz. Simdiki anlasmam 75 gb sinirsiz ve 20 gune kadar dahaniyor artik kota. Gerci eskisi kadar torrent vs. kullanmiyorum onun da etkisi vardir ama son yaptigim taahhut oncekilere nazaran hem fiyat hem de kota olarak iyi. Tavsiye ederim.


  • lionel andres  (17.12.16 03:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.