[]

askerde evci izni

Kardeşim İstanbul da asker,evci izninde eve Bursa ya getirebilir miyiz?




 
@acemi Evci iznine çıkarkenzaten bi adres bildirmek gerekiyor.eğer yasaksa zaten olmaz.2 gece izin var yolumuza uzun değil eve mi gelsek demiştik.


  • brnbrs  (16.12.16 22:19:04 ~ 22:21:17) 
Normalde yasak şehirden dışarı çıkamaz. Gerisi sizin risk almanıza bağlı.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.12.16 22:25:31) 
olması gereken her gün gidip imza atması. ama komutanlar göz yumabiliyor. bi arkadaş amasyadan çoruma gidiyordu iki haftada bir.


  • bohr atom modeli  (16.12.16 22:31:09) 
birinci derece akraba demekten dilimde tüy biterdi şu askeriyede. amca/dayı gelmiş ne demek ben birinci derece değilim, dayısıyım ya amcasıyım onun sözlerini açıklamaktan gına geliyordu.

bugün cuma olduğuna göre bugün çıkartamayacaksınız, yarın çıkartacaksınız herhalde. 1 gece kalmak için istanbul'dan bursa'ya götürmek akla ziyan. ayrıca yaptığınız yasak. garnizon terkler ancak, komutan izniyle olur. ki kardeşiniz evci iznine çıkacakmış bu imkansız aslında.
  • blue eyes white dragon  (16.12.16 22:58:19 ~ 23:05:59) 
Aslında benim aklımda olan İstanbul da iki gün kalmakti.babam da eğer iki gunse alıp gelelim deyince fikir almak istedim.

@blue eyes bu hafta değil,muhtemelen iki hafta sonra ama ben öğrenmek istedim kardeşim le konuşmadan.

@acemi evet ben evli olduğum için ben gidip cikaricaktim ama babam bende gelicem deyince birlikte gidicez sanırım.birde kimlik faxlanmasi gerekiyor mu?
  • brnbrs  (16.12.16 23:33:25) 
hocam benim birliğimde evci çıkartmak için zaten öncelikle komutandan izin alınmalıydı fakat sizin birlikte nasıl olur bilemem. ayrıca biz de gelen ailelerden faks falan değil geldiğinde kimliklerinin fotokopilerini alır, imzalanması gereken tebliğleri imzalatır öyle teslim ederdik. faks falan zaten sizin için kolay olsa da askeriyede zor işlerdir. faksın, büyük bir birlikte faks çekilen yerden kardeşinizin olduğu bölüğe gelmesi, sizin bursadan istanbul'a kimlik fotokopisi vermenizden daha uzun zaman alacaktır emin olabilirsiniz:)


  • blue eyes white dragon  (17.12.16 22:17:55) 
normal şartlarda yasak. ama bir şey olmaz. hatta yolda polis çevirmesi olsa da sıkıntı olmaz. yeter ki jandarma çevirme yapmasın.


  • konskenkova  (17.12.16 22:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.