[]

Tarafsız gazete arıyorum

Merhaba, aradığım gazete tarafsız olacak. Ama Sözcü gibi olmayacak. Sabah gibi olmayacak. Yani hükümetin her yaptığına evet ya da her şeye hayır demeyecek. Olgunlukla haber yapacak. Tetikçi olmayacak. Eskiden vatan vardı o da bir yöne geçmiş.

Hürriyet hiç olmayacak.


 
öyle bir gazete yok.


  • nrmnm  (16.12.16 21:41:47) 
öyle bir gazete yok. ille fikir edinmek istiyorsanız 1 muhalif 1 yandaş alıp karşılaştırma yapabilirsiniz.


  • gkct  (16.12.16 21:51:41) 
İnsanların olduğu hiçbir yerde tarafsızlık yoktur. Hepsini okuyup kenndiniz doğrulara karar verin.


  • her seye atarlanan adam  (16.12.16 21:58:51) 
öyle bir gazete bırak türkiye'yi dünyada bulamazsın. her gazetenin öyle ya da böyle bir çizgisi olur.


  • doxanikee  (16.12.16 22:26:09 ~ 22:26:41) 
alternatif medya düşünürsen zete'yi tavsiye ederim.


  • only the strong survive  (17.12.16 02:16:56) 
Sorun yanlış değerlendiriliyor, tarafsızlık göreceli kavram ve tam tarafsızlık mümkün değil ama sıkıntı bundan farklı. Mesele Türkiye'deki gazetelerin tarafsız olmaması değil, gazetelerin tümüyle propaganda ürününe dönüşmüş olmaları.
Soruya yanıt olarak ben "normal" bir gazeteyi daha uzun yıllar göremeyeceğimizi düşünüyorum, çünkü talep yok, acıklı bir şekilde satış yapamaz ve batar.
Şu an en iyi alternatif yabancı basını takip etmek olabilir.
  • mikro patlama  (17.12.16 03:13:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.