[]

Ohal'de kamu gorevlilerinin yurtdisina cikisi

Annem bordo pasaport ile yarin ingiltere'ye gidecek, vizesi bugun onaylandi. Yalniz kurumdan aldigi "yurtdisina cikisinda mani yoktur" kagidini konsolosluk geri vermemis. Yarin turkiye'den cikarken bunu gostermesi gerekiyor mu? Bir arkadasi demis sadece gri pasaportlulara soruyorlar ama emin olamadim.




 
Emin değilim ancak gri ve yeşile soruyorlar diğerleri de kara listede değilse sorun yok diye biliyorum. Eşim yurtdışına giderken yeşil pasaportlu 2 kadını Havaalanında bir yere yönlendirdiler çıkışlarına mani yoktur diye bir kağıt almaları için.Tam olarak nereye gittiklerini bilmiyorum. Ve bordo da olsa memur olduğu için gitmesi gerekiyormuydu ondan emin değilim. Ama risk almamak adına emniyetten bilgi almaya çalışabilirsiniz ya da kurumdan tekrar isteyebilirsiniz. E imzalıysa daha kolay ulaşılır. Bir deneyin derim.


  • i am a legal alien  (16.12.16 21:20:07) 
Yesil-gri'de gerekiyormus bordoda sorun yokmus, tesekkurler.


  • signore  (16.12.16 21:34:47 ~ 21:36:22) 
Gri ve yeşile soruyorlar.


  • manuel mandalina  (16.12.16 21:36:27) 
Ben o kıbrısa giderken bile o kağıdı polis sordu. Bence memur olduğu çıktığı an polis soracak o kağıttan temin etmeye çalışın.


  • banane yaaaa  (16.12.16 22:06:54) 
@banane, bordo ibraz edenin memur olduğunu kim bilecek? Kurumu vize için gereken yazıyı vermiş ki vize alabilmiş. Ötesinde sorun yok.


  • manuel mandalina  (16.12.16 22:12:04) 
30 temmuz ve bayramda bordo pasaportumla çıktım soran olmadı. ama yarın sorarlarsa bilemem. benim kurum yine de alın diyor


  • la noix  (16.12.16 23:00:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.