[]

Kilo vermek kanser yapar mı?

Sorumuz su kilo verme surecindeyim , 10 kgsi gitti , 6 ayda 20 daha vermek hedefim. 2 sene öncede bir bu kadar vermistim, koruyamadım,follos oldu vücut sizin anlayacagnız. Yanlıslarımdan ders aldım, depresan tedavisi gormustum o bitti 3 ay önce. Tekrar vermem lazım,rahat edemiyorum. Kilo alıp vermeler iyi degil biliyorum ama mesela kanser yapar mı? Korktugum türler lösemi, lenfoma ve türevleri. Bu kadar kısa sürede böyle büyük kilolar vermek bu kanserlere zemin hazırlar mı? Ölüm diyeti filan yapmıyorum, saglikli beslenme ve sporla veriyorum. Bilgisi olan var mı bu konularda?




 
Tüp mide ameliyatı ile 6 ay-1 yıl aralığında 100kilo veren bile var.
Öyle bir riski olsa en azından uyarılırdı ameliyat öncesinde insanlar.
Zaten vereceğiniz çok yüksek bi miktar değil. İçiniz rahat olsun. Ama dikkat edin vücut direnciniz düşmesin.
  • bir nick var benden iceri  (16.12.16 20:51:46) 
Öyle bir durum olsa bile sağlıklı beslenerek ve spor ile veriyorsan eğer kafana takmana gerek yok. Gereğinden fazla kilolu olmanın bir çok hastalığa davetiye çıkardığı bir gerçek en azından. Öyle düşünebilirsin.


  • rock n roll jesus  (17.12.16 01:14:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.