bir deri eldiven sorusu da benden gelsin.https://www.beymen.com/p_sermoneta-eldiven_77723_10050senelerdir kırmızı deri eldiven arıyorum bı türlü bulamıyorum. alternatif gibi geldi ama bilemedim.Edit: linkle ilgili sıkıntı var sanırım, fotoğraf ekledim.
bir deri eldiven sorusu da benden gelsin.
www.beymen.comsenelerdir kırmızı deri eldiven arıyorum bı türlü bulamıyorum. alternatif gibi geldi ama bilemedim.
Edit: linkle ilgili sıkıntı var sanırım, fotoğraf ekledim.
0
dedim ben sana (
16.12.16)
dedimmidemedimmi
(
16.12.16)
güzel ama her şeyde sadelik taraftarı biri olarak
www.lidyana.com bu daha iyi
0
kisa bisey olsun istemistim
(
16.12.16)
şunun aynısını gider beyazıt ve kapalıçarşıda maksimum 100 tlye bulur, alır eve gelirsiniz.
benim evde 2 çift deri eldiven var. babam tanıdığından 20 liraya filan aldık direk satan adamdan. normal satışı 2012 de 50 lira mı neydi. ama bu bahsettiklerim en kalitelileri.
çok para az para göreceli, şuna 500 lira veren adamın saati 300-500 lira olmalı ki buna verdiği paraya acımasın, yoksa git kapalıçarşıdan al yani.
0
buna bu parayı vermek koca bir saçmalık
0
monako prensesiysen al bence. onun dışında o paraya öküz alınır, kesilir, fakir fukaraya dağıtılır.. kalan derisinden de eldiven ve mont yapılır.
0
fiyat ayrı saçmalık ama güzel de değil eldiven.
0
Berbat bir modelmiş. Alınmaz bu. Düz olanı varsa olabilir.
0
teoridefeminist pratiktegeysa
(
16.12.16)
bugün yüzde 40 indirim var, düşünme bile
0
istanbulda değilim maalesef yoksa önerdiğiniz yerlere giderdim.
@demoniclewinsky teşekkür ederim buna bakıcam.
0
🌸
dedim ben sana
(
16.12.16)