[]

anne babama hediye ne alsam?

50li yaşlardalar.
anne ev hanımı baba işçi. babam bjk hastası oradan bir şey olabilir forma mı alsam dedim acaba bilemedim. daha kullanışlı bir şey olursa da olur.
anne konusu ise çok daha zor benim için :/

ikisi için de kullanışlı bir şey olması taraftarıyım ama aklıma da çok fazla bir şey gelmiyor :/ önerileriniz nelerdir?

para ikisi için de ayrı ayrı max: 150-200
hediyenin amacı: ilk maaş + yeni yıl hediyesi olsun.

*ihtiyacınız var mı diye ne kadar sorsam da bir şey söylemiyorlar canlarım benim :)

 
Butceniz ne kadar? Ve ne icin hediye almak istiyorsunuz? Oncelikle bunlari bilmek gerek. Genel bir cevap vermek gerekirse, parfum her zaman alinabilecek bir hediye. Teknolojik urunler de olabilir eger ilgileri varsa. Tablet olur telefon olur bir de cok guzel retro radyolar var onlar da olabilir. Baba icin sik bir gomlek anne icin de guzel bir parfum dusunulebilir.


  • mandy moore  (16.12.16 17:22:59) 
annenize kettle alın ya da kıyafet ya da tost makinesi ya da kahvaltı takımı. 7 parça Lav marka. kapaklı falan. bayılır sanırım.

edit: evet çantayı da çok sevebilir. değişim kartı +1
  • sparkle kiddle  (16.12.16 17:25:03 ~ 17:27:59) 
öncelikle allah uzun ömürler versin.
bence baba için siyah bir kolsuz yelek çok iyi olacaktır. çok yakışıyor uzun kollu gömlekler ile.

anne için de benim tavsiyem çok güzel bir mont. uzun yıllar giysin kadıncağız. çoğu zaman akıllarına bile gelmiyor kendilerine iyi birşey almak, evlatlarını düşünmekten. bardak, tabak, çanak çömlek her zaman alınır ve evde dolu vardır. boşver.
  • hakim oynayin dedi  (16.12.16 17:30:06 ~ 17:30:40) 
tefal'in cam su ısıtıcı+çaycı diye bir modeli var. internette böyle aratırsan çıkar. istersen normal kettle olarak kullanıyorsun, istersen de süzgecine çay-bitki çayı vs koyup yapıyorsun. hem cam olması çok sağlıklı. evinizdeki kettle dandikse ve özellikle plastikse böyle bişi olabilir. yanında da aktardan bi paket kış çayı karışımı yaptırabilirsin, zencefil kuşburnu tarçın adaçayı vs karıştırıp veriyorlar.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.12.16 17:31:23) 
anneye mutfak aleti düşündüm de biraz haksızlık gibi geliyor. ne kadar mutfaktan o sorumlu olsa da senin yerin mutfak demek gibi. bilemedim.

bu arada, uzun ömürler dileği için teşekkür ederim de düşüncesizce mi oldu başlık ya şimdi, ailesinden vefat edenler için. öyle bir şeye yol açtıysam üzgünüm.
  • bass solo take one  (16.12.16 17:33:59) 
yok canım, burada hassas olan insanlar olsa da bu şekilde bir alınganlık olacağını sanmam.
ayrıca yılbaşında onlara hediye almayı düşünmen çok ince bir davranış. tebrikler.

  • hakim oynayin dedi  (16.12.16 17:35:37) 
annem bayağı kahve içer bak. kahve makinesi alayım ben. onu araştırayım.


  • bass solo take one  (16.12.16 17:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.