[]

Pasaport

İnternet başvurusu olmadan gidip direk pasaport için başvurabiliyor muyuz ? Randevumu kaçırdım bugün.Ay sonuna kadar internette randevu günü yok.




 
cok kalabalik olmayan subelere gidip randevuyla gelenlerin islemleri bitene kadar beklersen basvurabilirsin.


  • hopeless  (16.12.16 01:16:23) 
hopeless'ın yorumu gibi yaptım daha önce bir yerde, çok sevgili(!) polis arkadaşlar o an bomboş şubede inatla randevu al gel diyerek 1 hafta zaman kaybettirdiler bana.


  • senolll  (16.12.16 01:27:07) 
2017 den itibaren de nufus mudurlukleri verecekmis pasaportlari diyolla.


  • fatih terim akti  (16.12.16 10:53:33) 
Internette Bulunduğunuz ildeki pasaport şubelerine bakın. Bazılarında randevusuz çalışıyor yazıyor. Örneğin Eskişehir merkez randevulu, iki ilçesi ise randevusuz


  • dunyayikurtarankahveinsani  (16.12.16 15:10:17) 
büyükada şubesinden randevusuz başvuru yapabilirsiniz.


  • al-se  (16.12.16 19:07:07) 
istanbul içinse, beşiktaş emniyet'inde pasaport bürosunda randevusuz almak isteyenler gidip makinaya isim yazıp randevusuz sırasına girebiliyorsunuz. orada da ama polisler keyfi çağırıyor yani, benim 45 dakika sürmüştü bekleme sürem (sabah 9.30'da oradaydım), kimisi saatlerce bekledik almadılar filan diyor.



bir de şöyle bir şey yaşadım ben başvuruyu yaparken, polis sıradan birini daha çağıracaktı işte, ancak randevuluların saati daha gelmemişti ve "bunların zaten saati var ben saatsizlerden alıyorum abi" deyip randevusuzlardan çağırmaya devam etti. sanırım bir yarım saat kadar. bazen şansınız yaver gidebiliyor. :)
  • klassno  (16.12.16 21:27:42) 
ankara'da oturuyorum,p.tesi çankırı ve salı eskişehir'e gideceğim.oralarda başvurusuz gözüküyor.oralardan başvurabilir miyim sizce,şehir değişik olmasına rağmen ?


  • fatih terim akti  (17.12.16 17:10:29) 
Eskişehir merkez randevulu. Sivrihisar be Alpu randevusuz. Eskişehir'de çok yoğunluk olmadığı için belki boş randevu vardır ama.


  • dunyayikurtarankahveinsani  (19.12.16 12:46:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.