[]

hediye iphone 6 sorusu

Takıldgm bi hatun var. Eski sevgilisi hatuna iphone 6 alms, buraya kadar tamam. Ayrılsak da geri istemiyorum kullan demis. Aldıktan 1 yıl sonra da ayrılık olmus, cocuk kabullenememis ve iphoneu da geri istiyor. Sorun su ki Iphone ortada yok, caldırms arkadas ya da sattı bilemicem. Cocuk dava accam sana deyip duruyor.Tek kanıt kargoyla evine iphone'u göndermesi. Bu davadan is çıkar mı? Kızn bası belaya girer mi? Ben elden yaptm ödemesini filan dese mesela. Isin icinden iyice cıkamazsak ben alıcam bi iphoneda, o yüzden soruyorum. Almama gerek var mı sizce?




 
Yok siktir çeksin postalasın. Anlamazsa devreye sen gir. Hediye aldığını whatsapp konuşmaları falan duruyorsa kanıt olur instagram fotosu falan da olur. Gavata bak ben sinirlendim sen nasıl sakin sakin bu soruyu açtın helal olsun valla.


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.12.16 23:11:14) 
Ya takıldığınız şeye bak. Umursamayın. Mahkemeye ver, deyip geçin. Bir de iPhone'un başına gelenleri bilmeyip "gerekirse ben alıcam" demek de saçma.


  • cemallamec  (15.12.16 23:20:11) 
Öyle bir dünya yok. Birşey olmaz hiç merak etmesin. Siktiri çeksin kız, muhatap olmasın. Ne pis adammış o da be.


  • Arthur Dayne  (15.12.16 23:28:42) 
gelen geçen iphone alıyor kıza yalnız ben ona takıldım :)
bir şey çıkmaz o işten.

  • sanguine mcqaer  (16.12.16 01:55:33) 
@sanguine

Kızı görsen iphone fabrikası açardın kardeş,:d
  • basubadelmevt  (16.12.16 17:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.