[]

Yılbaşı hediyesi sorusu

Sanırım 327. yılbaşı hediyesi sorusu ama konu biraz öznel olduğundan önceki duyurular pek işime yaramıyor.

Ofiste yılbaşı çekilişi yaptık ve bana eski ekip liderim olan, onun yüzünden başka ekibe geçmek zorunda kaldığım, haliyle aramızın pek de iyi olmadığı kadın çıktı.

Makyaja, seyahate epey düşkün birisi, evli, halihazırda her ay tonlarca makyaj malzemesi alıyor ve kimi zaman kendi aldıklarını bile beğenmiyor o yüzden çöpe atacağı bir şey almak istemiyorum.

Hediye limitini 30-50 tl arası belirledik, kadına mesaj verme kaygım yok, bir şekilde şu iş aradan çıksın istiyorum sadece.

 
madem cok da deger verdigin biri degil. kupa al gitsin. anlam ifade etmiiyor fazla ve kolay bir hediye.
www.tchibo.com.tr

  • exlibris  (15.12.16 21:49:04) 
Hoş bir şal? Hiçbir mesaj vermiyor.


  • EyLüL Kizi  (15.12.16 23:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.