[]

Cengiz Bozkurt ve Ayhan Taş hakkında.

Merhabalar. Hepinize iyi günler, haftalar yaşamlar dilerim.
Son zamanlarda dizi ve filmlerde Ayhan Taş'ı ve Cengiz Bozkurt'u dikkatimi çekecek kadar fazla görmeye başladım. Bu isimlerin oyunculukarına sanatlarına lafım yok yanlış anlaşılmasın.
Ama bu abiler dükkandaki çırak gibi her işe koşuyorlar gibi geliyor bana.
Boş geçmeyelim 3e 5e bakmayalım diyerek her projeye evet mi diyorlar yoksa kaşeleri mi düşük ya da döktüre döktüre oynuyorlar da ben mi anlamıyorum acaba?

Bama mı öyle geliyor? bi yorum yapsanız değişik fikirlere ihtiyacım var.

Not: oyunculuklarına ve kişiliklerine laf etmiyorum. En azından yazdıklarımı bu niyetle yazmadım elimden geldiğince dikkatli yazdım yine de yanlış yazdığım varsa düzeltmeye hazırım.

 
Cengiz Bozkurt'la ilgili aynı şeyi geçen gün bende düşündüm. Belki geç gelen şöhreti değerlendirmek istiyordur, birikim yapmak anlamında.


  • dostlarorkestrasi  (15.12.16 18:21:24) 
Cengiz Bozkurt da bir yerde aynı olaydan bahsetmişti. Yanlış hatırlamıyorsam ödül töreniydi aynı törende yarışan filmlerin birkaçında oynuyordu kendisi.
Ayhan Taş'a çok dikkat etmedim ama Cengiz Bozkurt gerçekten her yerde şu an. Her filmde çıkıyor bir yerden. Kendisini çok sevdiğim için memnunum bu durumdan.
Bana göre daha seçici olmak lazım ama kendi bilir saygı duyuyorum.
  • mutekebbir  (15.12.16 18:55:08) 
Cengiz Bozkurt'u sevemedim niyeyse. Bana hep itici geliyor. belki de ondan rahatsız oldum.
Ayhan Taş'ı seviyorum. Abiduk gubidik şeylerde görmek rahatsız ediyor belki de bilemiyorum...

  • cahs  (15.12.16 19:35:57) 
İkisini de genelde severim. Ama son günlerde kalitesiz(bana göre) işlerde yer almaları beni rahatsız etse de, geç tanınmış olmalarından kaynaklı acısını şimdi çıkarıyorlar. O yüzden hak veriyorum onlara. Aslında saçma sapan tipleri görmektense kendilerinin olması iyi.


  • arockm  (15.12.16 19:46:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.