[]

mağaza alarmları her geçişimde ötüyor

hangi dükkana girsem son 1 aydır alarmlarla karşılanıp alarmlarla uğurlanıyorum. bu güne dek hiçbir görevli de bir şey demedi ama can sıkıcı bir durum. eskiden yurtdışından aldığım bir ceket gibi bir şeyin üzerindeki şeyin çalmaya sebebiyet verdiğini anlayıp çıkarmıştım ama şimdi ilk ötme olayının başlangıcı ile ne yeni bir kıyafet aldım ne bir şey. neyin ötmeye sebebiyet verebileceğini çözemiyorum. sebep ne olabilir?




 
aynı durumdaydım sonradan fark ettim. cüzdanmış. içine bişe koymuşlar, çıkardım da rahatladım.


  • amuzende  (15.12.16 17:27:45) 
@amuzende cüzdan yıllardır yanımda. acaba bu alarmların da bi yazılım güncellemesi vs oluyor da hassasiyetleri değişip eskiden ötmedikleri şeye öter hale mi geliyorlar anlamadım ki.


  • forlife  (15.12.16 17:29:50) 
çantanda yada cüzdanında hologram gibi ince bir sensör olma ihtimali var, her üründe öyle dana gibi ikaz aleti olmuyor kimisi ince şerit şeklinde oluyor ve scanner gibi bir şeyin üzerinde deaktif ediliyor.

tek tek deneyip o ürün ne imiş bulmalısın.
  • basond  (15.12.16 17:30:13) 
decathlon'dan falan bir şey aldıysan onların etiketlerinin kendisi güvenlik. öyle bir şey denk gelmiş olabilir.


  • argent dawn  (15.12.16 18:34:52) 
Makyaj malzemesi ve kitapta çok başıma geliyor.


  • manuel mandalina  (15.12.16 18:45:59) 
zara'dan aldğım bir pantolonda yıkama önerileri, kumaş içeriği vs yazılı uzunca 2-3 etiket var içinde. onlardan şüphelendim şimdi.

@denizgonen öyleyse halimiz fena.
  • forlife  (15.12.16 19:04:50) 
Eğer etiket hologramlar değilse... kredi kartları banka kartları üstüste gelirse yine öter. Kartları birbirine değdirmeden geçin sorun yaşamazsınız.


  • iddaaci  (15.12.16 19:32:59) 
@iddacı kartlar üst üste. sebebin bu olma ihtimali yüksektir öyleyse.


  • forlife  (15.12.16 19:35:34 ~ 19:35:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.