[]

Surekli bahane ureten kiz

Son zamanlarda yazistigim bi kiz var. Ne zaman bulusalim desem sinav var odev var proje var diye bahaneler uretiyor. Şimdiye kadar sadece bir kere buluşabildik onda da arkadasiyla geldi. Mesajlasiyoruz. Ama gercek bulusmaya gelince kaciyor gibi. Dun aksam en son bulusmama sebebin gerçekten yogunluktan mi diye sordum. Evet dedi. Simdi tum bunlari düşününce kiz bana kibarca seni istemiyorum mu demek istiyor? Ben napayim iletişimi keseyim mi bir donem? Okulda karsilasinca filan nasil davranayim?

edit: ya aslında sormamın sebebi o da bana yazıyordu, yani mesajları hep ben atmıyordum. muhabbeti de hemen öyle kısa cevaplarla kesmiyordu. kafamı karıştıran tarafı buydu. ama dediklerinize göre ve benim ilk aklıma gelen şeye göre biraz ilgi çekmeye çalışıyor sanırım. dediğiniz gibi uzak durayım.

edit: soru 2
eğer mesaj atarsa nasıl davranmak gerekir? hiç mi cevap vermeyeyim yoksa kısa mı keseyim cevapları?

 
Ayrıl.


  • karsinin aksisi  (15.12.16 11:39:32) 
Seni istemiyor. Götünu kaldırma kızın


  • all girls dream  (15.12.16 12:27:54) 
Yedekte tutuyor olabilir, kasma bırak


  • gazozailacatmauzmani  (15.12.16 12:42:05) 
Seni istemiyor. Daha lannkk diye reddedecek olgunluğa erişmemiş, yüzü tutmuyor. Seni yedekte tutuyor da olabilir.


  • köstebek kurabiye  (15.12.16 12:57:17) 
Ya kafanı calistir, seni istese ne yapar ne eder firsaylt bulur, ceo mu aq , ugrasma boleleriyle yazma o zaten ilgin azaldigini gorunce sana yazicak


  • soykhan  (15.12.16 13:21:41) 
sen de uzaklaş, yazma bir süre.

dönecek mi bak, dönmezse istemiyordur seni zaten.
  • livaneli kadir  (15.12.16 13:36:07) 
Brad pitt kadar yakışıklı olsaydın sence seni erteleyecek miydi?

ona göre düşün.

demekki beğenmiyor fazla.
  • KaraSakall  (15.12.16 13:55:30) 
başkasını bul bence. okulda da arkadaşça tavır takın, kantine mantine hiçbir yere de davet etme derim.
bu kızların götleri niye böyle kalkık ya. istemiyorsan direkt söyle dimi. sinirlendim.

  • headredhead  (15.12.16 14:24:13) 
"nasıl davranayım?"

davranma. ilişkiyi "öyle bir tanıdık" seviyesine indir. hayatına devam et. kız açık açık siktir git diyecek değil herhalde.
  • zgrydn  (15.12.16 14:32:01) 
eğer mesaj atarsa nasıl davranmak gerekir? hiç mi cevap vermeyeyim yoksa kısa mı keseyim cevapları?


  • gonul_isleri  (15.12.16 15:42:59) 
Zaman zaman benim bu kişi. Neden yapmışım diye düşününce:

-Aklında kalbinde başkası var, başka birisini tanımaya vs zaman ayırmak istiyor ama iş eyleme gelince zor geliyor.
-Seninle iyi vakit geçiriyor, tanısam severim kesin diyor ama o kadar da hoşlanmıyor.
-Ne istediğini bilmiyor.
-Gerçekten meşgul, meşgul derken ille fiziksel olarak düşünmeyin kafası dolu-zamanlama kötü ve ilişki için hazır değil. O durumda da net adım atamıyor. Kişisel değil.

Bu durumdaki birisini rahat bırakın. İsteyip istemediğini daha net görür ve istediğini biliyorsa adım atar/telafi eder. Bunu yapmıyorsa hiç hoşlanmamış sadece ilgin hoşuna gitmiştir.
  • patiska  (15.12.16 17:43:48) 
ne hissettiğini ve de ne istediğini bilemeyen, ve bu durumunu da itiraf etmekten aciz insanlardan uzak durun. durun ki ellerindeki adaylar listesine bakıp bakıp ego yapma şansı vermeyin onlara...


  • matrix  (15.12.16 19:22:34) 
daha ne kadar açık olabilir? başkasını bul.


  • sen git ben geliyorum  (15.12.16 20:14:09) 
arkadaşla buluşmaya gelmek nedir? benim gözümde özgüvensiz biri belirdi. peşinden koşmadan ona göre şekillenirdim ben. mesela yazdığında konuşurdum buluşmak istediğinde buluşurdum. özgüvensizliğini üzerinden atması için yardımcı olurdum yani :P ama ciddi düşünmezdim.


  • freetakilir  (15.12.16 20:28:00) 
uzak dur, özgüven eksikliği var, seni istemiyor red edemiyor veya yedekleri oynuyorsun.


  • masa penisi  (15.12.16 20:31:28) 
muhabbeti artık başlatan sen olma. cebe koymuş seni. görürsen, sana yazarsa falan muhabbet et tabii ama beklenti içine girme bir yere çağırma.


  • iker  (16.12.16 20:04:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.