[]

Sürekli bir arayışta olma hali

selamlar,

başlıkta yazdığım hali bilirsiniz, bir ilişikiniz bitmiştir, bir süre geçmiştir ve birileriyle tanışılmıştır ama bir şekilde kafalar uymamıştır, beğenilmemiştir, elektrik tutmamıştır vsvs.

her tanışılan kişiden sonra başka birini arama hali son can sıkıcı olmaya başladı ve bu durumun önüne geçemiyorum. tanıştığım kişiler arasında hoşlanabileceklerime "olur mu acaba?" gibi düşünmeyi istemiyorum artık.

bunun önüne nasıl geçebilirim?

 
Yalnız da kalınabileceğini kabul etmek ilk adım, gerisi gelir.


  • devilred  (15.12.16 00:26:26) 
beklentisiz ol. ille de bir ilişkin ve sevgilin olması gerekmiyor. arama yani. rastla sadece.


  • matrix  (15.12.16 00:35:30) 
Ben tanıştıklarımdan hoşlandığım olursa anında not alıyorum kenara, acabalarla vakit kaybetmiyorum, sonra akışına bırakıyorum. Daha verimsiz ama daha az kafa yoran bir sistem ve çoğunlukla yalnızlık getiriyor. Erkek değilsen işin daha kolay zaten.


  • kargn  (15.12.16 00:37:31) 
Oluruna bırak.


  • Apocalypse  (15.12.16 00:40:19) 
@ devilred
yalnız kalmayla alakalı bir sıkıntım yok zaten, yalnız olmak da güzel ama insan bazı durumlarda destek arıyor sanırım.

@matrix
işte o aramama haline geçemiyorum, aklıma bir şekilde geliyor.
  • notinhere  (15.12.16 00:42:58) 
böyle durumlarda herkese şunu gönderiyorum: www.youtube.com

arayınca olmuyor, "aramayınca karşına çıkar" da yalan, olmayabilir yani. 3 küsür yıldır yalnızım küçük flörtler oldu, son bir yıldır falan flörte de muhtacım sevgili olmayayım seks meks zaten hayal, sadece muhabbet edip azıcık flörtöz takılalım diyen olsa kabul ederim yani :) :/

"illa sevgilin olması gerekmiyor" diyorlar da, sürekli aklının bir kısmı bir sevgili ihtimali, seks vb. konularda olunca potansiyelinin yarısı boşa gidiyor bence. Aklımın yarısı başka yerde, sevgilim olduğunda, onu geç dediğim gibi bir "ihtimal-flört" olduğunda işime gücüme daha iyi odaklanabiliyorum ben.

soruna cevap olarak da, kelin merhemi olsa... :D
  • rodriguez2  (15.12.16 00:48:36 ~ 00:49:32) 
@ rodriguez2
bu video çok depresif, bunun gibi bir duruma düşeceğimi sanmıyorum. biraz pozitif bakmak lazım.

@ kakao
umarım :)
  • notinhere  (15.12.16 01:15:06) 
bir kere o girdaba girdiysen biri olana kadar geçmeyecek o durum muhtemelen.


  • çakıstes  (15.12.16 08:19:23) 
aşık olmayı arıyorsun, böyle bir anda çarpılacağın türden.


  • füt  (15.12.16 08:41:47) 
Cinselliği aradan çıkarınca o his gider. Ama hep bi acaba sorusu kalacaktır.


  • hasmetizm 2046  (15.12.16 09:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.