[]

a101 çalışanı

bu akşam mahallemize yakına bi 101'e gittik ablamla, kasiyere fena tav oldum. kendisi hakkında bir şey bilmiyorum ama. nasıl tanışılır, yakınlaşılır?

bi sonraki gidişimde adını ve soyadını sorsam çok mu sapıkça olur?


 
numara istesem??


  • isimsiz uye  (14.12.16 22:05:21) 
hiç mi oluru yok? :/ napılır ki başka


  • isimsiz uye  (14.12.16 22:14:51) 
Şansın yok. Ya da at hırsızı gibi gidip "selam ben isimsiz üye" diyeceksin. Başarı oranı %0,1 onun da. Böyle herhangi bir bağlantın olmayan insanlarla tanışmaya kalkıp başarılı olan pek görmedim.


  • Arthur Dayne  (14.12.16 23:46:41) 
konuşma yeteneğin var ise "iyi olduğunu" düşündüğün ya da manipule edilebilir gibi gördüğün başka bir a101 çalışanını kafala, dürüst ol, "ölüyom onun için, şansımı denemek istiyorum" de ve adını soyadını öğren. sonra facebook'ta, swarm'da falan bir şansını dene. artık şans ne kadar yanındaysa. mesela şans sana uzaksa eğer, kafalamak istediğin diğer çalışan erkek ise "lan o benim sevgilim" diye kafa göz dalabilir de tabi. ama ama ama zaten bu yüzden, bu kaotiklikten ötürü değerli değil midir bu işler. :) garanti olsaydı kim isterdi. ya da "al şu parfümü sık, kız sana aşık olacak" deselerdi kaçımız o parfümü isteyecekti ki?..


  • matrix  (14.12.16 23:55:39) 
şimdi bi arkadaştan şöyle bi tavsiye geldi ne düşünüyorsunuz:

"bikaç gün üst üste soda alıp açacak iste, sonra adını kaçta çıktığını vs sor muhabbet açma amaçlı. bikaç gün sonra da numarasını iste"
  • isimsiz uye  (15.12.16 00:05:15) 
yöntemin bir önemi yok yahu. dene şansını gitsin. yönteme gelen kızı ne yapacaksın. yöntem değil onu uygulayan kişi yani sensin önemli olan. emin ol sana karşı meyilliyse zaten orada bir mayonez kavanozu açıp parmaklayarak yesen ve sonra yere düşen mayonez damlalarına basıp popo üstü çakılsan bile olur bu iş. çünkü şöyle düşün. kız için kişi değil yöntem önemliyse uygun yöntemi uygulayan kim varsa ona verecektir. kalbini...


  • matrix  (15.12.16 00:39:06) 
Tam 101 liralık alışveriş yap oradan yürü. Çok espri çıkar:)


  • aklimdakisorular  (15.12.16 00:54:07) 
Personelden baskasiyla konus. Raflari dizen bi personel bul mesela. Boyle tipine capina bak terslemeyecek gibi biri olduguna ikna ol. Sonra ufaktan gir muhabbete kasadaki kizin erkek arkadasi var mi falan de. Yoksa haber gonder.


  • halitkin  (15.12.16 10:19:49) 
kasa fişinde adının yazması lazım. farklı kasada bile olsa o isimle ararsın kasiyerler birbirlerinde eklidir facebooktan filan bulursun.


  • Esinsin  (15.12.16 10:49:56 ~ 10:50:15) 
Sivil polis gibi git. Bi tane de polis rozeti bul. Tüm çalışanlara sözde gbt yap. Ordan yürürsün, sonra da açıklarsın tabi gerçeği. :)


  • Arthur Dayne  (22.04.17 19:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.