[]

bütün ekşi sözlük kullanıcıları mı yurt dışında yaşıyor - imgur linkleri

malum dns artık çalışmıyor imgur linkleri için. vpn ise aç kapa üşeniyorum açıkçası ve mümkün oldugunca da kullanmak istemiyorum vpn niyeyse, insanlar hizliresim'e yüklemek yerine neden imgur'a yüklüyorlar yurt dışında mı yaşıyor bu kadar çok insan yoksa üşenmeden vpn mi kullanıyorlar?




 
Vpnsiz baglaniyorum ben imgur'a hala, google dns kullaniyorum ve rahat rahat giriyorum imgura.


  • nundu  (14.12.16 21:19:35) 
imgur için vpn'e de gerek yok. bende sadece google dns var. imgur açılıyor.

edit: belki isp'den isp'ye değişiyordur google dns'in çalışıp çalışmama olayı o zaman. uydunet kullanıyorum ben.
  • king lizard  (14.12.16 21:20:03 ~ 21:25:53) 
alla alla, denemedigim dns kalmadı benim. imgur'a giriyorum gerçi ancak resimler açılmıyor. nasıl oluyor ki bu bende google dns açmazken sizde açıyor?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.12.16 21:20:22 ~ 21:22:22) 
zenmate hep açık. premium da değil. aç-kapa filan yapmıyorum. çok nadir durumlarda kapatıyorum. gerekli olduğunda açmak yerine gerekli olduğunda kapatmak daha zahmetsiz. nedir o gerikli olan anda zenmatei kapatma durumu, bazen sahibinden com ya da bazı bankaların siteleri sıkıntı çıkarıyor kapatmak gerekiyor. onun dışında zenmate var dert yok


  • elestirman  (14.12.16 21:23:40) 
Bilgisayar için opera browser kullanabilirsin kendi icinde gomulu bedava ve cok hos bi vpn var, performansi falan baya iyi

Telefon icinde opera vpn kullanabilirsin
  • nundu  (14.12.16 21:24:49) 
İnternet sağlayıcısına göre değişiyor o durum, Uydunet'te tamamen engelli.


  • devilred  (14.12.16 21:26:50) 
hah müthiş bir konuya parmak basmışsın. ben de imgur linki veren kişileri her gördüğümde "hay imgur linki ekleyen ellerini..." diye içimden sağlam bi' sövüyorum. yani o kadar site varken neden engelli imgur? neden?

ben dns ayarlarını değiştirmedim çünkü şu ana kadar ne zaman değiştirsem etkili bir sonuç alamadım. ya geçerliliğini yitirdi ya da bir şekilde elimde patladı. vpn kullanıyorum, hem de 3-4 tane ekli bende ama aç kapa aç kapa onlarla uğraşmak istemiyorum. sözlük'te falan imgur linki verenleri direkt eksiliyorum. imgur linki verenlere senin aracılığınla buradan tekrar sövmek istiyorum.
  • köstebek kurabiye  (14.12.16 21:35:06 ~ 21:36:10) 
DNS diye bir icat var. Yandex tavsiye.


  • Lim5  (14.12.16 21:42:55) 
valla ben onu bunu bilmem, bir sürü farklı dns denedim pc üzerinden hiçbiri ile resimlere ulaşamıyorum d-smart. devilred'in söylediği sebepten ötürü sanırım.

edit: gerçi uyduten kullanan iki kişiden biri bende açılmıyor derken diğeri açılıyor demiş. çok karışık olaylar.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.12.16 21:53:43 ~ 22:01:35) 
dns +1. ben ayarı ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. pornular mesela vpn'siz açılmıyo ama imgur açılıyo.


  • der meister  (14.12.16 22:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.