[]

ne almalı ?

ocakta bebekleri doğacak çifte yılbaşında ne alsam güzel olur ? bebek haberini aldığımda minnoş spor ayakkabısı almıştım.




 
bebek ayakkabisi cok güzel bir hediye ama cok kullanilmiyor genelde. en güzeli biberon gibi malzemeler, ellerinde varsa bile ikinci, ücüncü bir biberon da lazim oluyor hep. bunun disinda sesli, renkli bebek oyuncaklari, bebek agladiginda ve susmadiginda o oyuncak ilgisini cekip susarsa seni hep güzel anarlar.


  • emrahday  (14.12.16 17:27:20) 
Bebeklerin el ve ayaklarının izini çıkarmak için kalıplar var, onlardan alabilirsiniz.


  • peggy  (14.12.16 17:35:15) 
bebek ayakkabısı ve biberona katılmıyorum. bebek ayakkabısı hiç giydirmedim, sadece anne sütü içtiği için de biberon da kullanmadım.
yeni doğan çocuğun uzun zaman oynayacağı oyuncak oyun halısıdır ya da düğmelerine basınca ses ve ışık çıkartan şeyler çok dikkatlerini çekiyor. öyle bir şey de alabilirsin.

  • sta  (14.12.16 17:50:58) 
bebek bezi al. en çok ihtiyaç.


  • efruz  (14.12.16 17:52:37) 
Neden illa bebege bir sey almalisin ki? Anne-babaya guzel bir atki bere takimi da alabilirsin.


  • kuehles blondes  (14.12.16 17:53:39) 
@kuehles illa bebeğe bişey alayım derdinde değilim böyle bir dönemden geçen çiftin de ihtiyacı olan bişey olabilir mi benim düşünemediğim diye sorayım istedim.


  • denef  (14.12.16 18:01:11) 
sakinleştirici asdsf :D şaka şaka
stres atmaları için bir konser bileti?

  • matilda  (14.12.16 18:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.