[]

Beylikdüzü'de Güvenlikli Site Önerileri

olay şu. baharda nasipse evleneceğim.

beylikdüzü'nün migros tarafında yaşayan ve önerisi olanlara sorum olacak.

1- sahibindencom ve benzeri emlak sitelerinde bulunan ilanlar dışında site ve/veya yaşanabilir, 0-5 yaş arası bina var mıdır ?
(yeni binalar ve genel olarak rezidanslar e5'e oldukça uzak.)

2- esenyurt tarafında ise innovia dışında temiz güzel bir site var mıdır?
mümkünse az katlı, güvenlikli, veya apaçilerden uzak *swh

 
ginza lavinya yeni, yola oldukça yakın ve güvenliği iyi görünüyor.tabi kirası yüksek olabilir.


  • theconqueror  (14.12.16 14:03:41) 
Esenyurt tarafını bilmiyorum ama tavsiye etmiyorum.

Ben Adnan Kahveci Mahallesinde, Kalekent sitesinde oturuyorum. Bölgenin en nezih, en güvenli sitesi diyebilirim. Genelde hep aileler kalıyor. Sitenin içinde hep çocuklarıyla dolaşan tipler görüyorum.

Binalar 7 katlı. Site yaklaşık 1 yıllık falan. Sitenin altı komple otopark. Her dairenin kendine ait bir adet park yeri var. Parkedip direkt otoparktan kata çıkıyorsun asansörle. Sosyal aktivite olayı pek yok. Sadece yüzme havuzu var. Aidatlar da metrekare başına 1,5 TL. Yani brüt 100 m^2 dairenin aidatı 150 lira.

Fiyatları bir tık yüksek tabii ki. O kadar yüksek olmasın dersen Kalekent'in arka tarafında kalan siteler ya da binalara da bakabilirsin. Beylikdüzü'nün en iyi yerleri bence Adnan Kahveci ve Beykent tarafları.

Baya anlattım kalekenti ama detay istersen yeşillendirebilirsin.

edit: bu arada kalekent e-5'e yürüyerek 20 dk. falan. Araçla 5 dk.
  • himmet dayi  (14.12.16 14:24:39 ~ 14:26:07) 
Ben de esenyurt tarafını tavsiye etmem. Bazı siteler güzel evet ama dışarıya çıkınca populasyon, site sakinleri vs derken o güzellik gözüne görünmüyor.

Beykent'te kalekent'e biz de bakmıştık ancak hep 1+1 ve 2+1 evler vardı. Onun bir sokak üstündeki yeşilden 3'e taşındık. Yesinkentler beykent'in en büyük sitelerinden. Binalar 9-10 yıllık. Guvenligi, yeşilliği vs tam istediğim gibiydi. Evler de 3+1 ve geniş. Bunlar haricinde parlementerler de var. O sitede havuz da var. Güvenlikleri de gayet iyi. Ben bir önceki evde havuzu hiç kullanmadığım için burda da boşu boşuna havuz için ekstra aidat ödemek istemedim.

Beykent'ı beylikduzune göre daha çok seviyorum ben. İlla beylikduzune derseniz de akşam erkek arkadaşıma sorar editlerim site isimlerini.
  • fraise  (14.12.16 14:41:26) 
Bizimkent diyorum, eski, o açıdan uymuyor belki aklınızdakine ama evleri iyi durumda, yönetimi iyi, komşular nezih, metrobüse yakın, bir sorun var o da otoparkı yetersiz. dört beş sene önce 800 veriyorduk, bilgiler güncel değil maalesef.


  • kargn  (14.12.16 16:39:50) 
merhaba iş arkadaşım o bölgeden ev satın aldı evlenip eşiyle oturmak üzere dairede her türlü tadilatı yaptı özene bezene uğraştı.
hem kendi işyeri hem de eşinin iş yeri uzakta olduğu için hiç oturamadan sıfır evi kiraya verecek .kombili ,görüntülü diafonlu çok temiz .
www.sahibinden.com
  • devilone  (19.12.16 11:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.