[]

uzun sakal bırakanlar ne model makine kullanıyor?

ciddi ciddi şöyle oldu, bir dönem bendeki makineyle idare ederim diyordum(cruzer5), ekstra tarak ve makası kullandım, ama olmayacağını anladım, daha iyisine veya bi berbere ihtiyacım vardı. berbere gittim, sanırım genç işi olmadığını olaydan sonra öğrendim. çok hafif al dedim eşitlensin, herif 1. seviyede almadı 2.ye geçiyorum dedi ama duymak için kulaklarınızın çok iyi duyması lazım, tabi o berberse hedefini koyduğu hiç bir tel sakal ondan kaçamaz, ama herifin makine öyle dandikmiş ki traştan önce adet midir bilmem tüm berberler gibi o da gözlüğümü çıkardı. 2derece miyop gözlerim ama aynada renk farkını fark ediyorum elbette, içim içimi yiyor, bir yanağı götürdü bu, 2. yanağa geldi, ne yapıyorsun dedim, kısa almıyorsa söylemek zorundasın dedim, 1 almadı 2ye geçtim dedim dedi, abi sanki içinden konuşuyordun dedim, herif kendini adam sanmış, ne adamlarla uğraşıyoruz diye sallıyor, gerizekalısı. empati yoksunu herife, berbere çocuklarını getirenler de vardı olayı uzatmadan çıktım, ama kötü bir anıydı.

Her neyse olay geçti sakallar kendini toparladı, bir daha bu iş için berbere gitmeme kararı aldım ve tavsiye olarak elzem olan uzunluk ayarları olan sakal düzeltme makinesi bakıyorum, kendimce araştırdım biraz, ama direkt kullanıcısından duyabileceğim bir görüş olabilir diye burayı çıtlattım.

Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

 
bunu kullanıyorum; images.hepsiburada.net

0'dan 7 mm'ye kadar 5 farklı boy seçeneği var.
  • livaneli kadir  (14.12.16 12:50:40) 
  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (14.12.16 13:06:07) 
cruzer 5 ile nesini yapamıyorsun ki anlayamadım, uzunluktan kasıt ne tam olarak benim 8-10 cm ve gayet güzel yapabiliyorum cruzer ile. hafif dokunuşlarla şekillendirebiliyorum ama sakalım sert olmasına rağmen şekil alabiliyor buna bağlı da olabilir.


  • Apocalypse  (14.12.16 13:06:35) 
  • ukde  (14.12.16 13:16:07) 
eski berberim 10 numaraydi, makinayla duzeltmezdi, makasla yapardi. izleye izleye, deneye deneye biseyler kaptim. kendim makasla duzeltiyorum.


  • enaz3kedi  (14.12.16 14:02:17) 
makineden ziyade sizin biraz berberlik skilli kazanmanız da gerekiyor. tarihi hatırlayamayınca hepsiburada'nın geçmiş siparişlerinden baktım. 2013 1. ay Philips QG3280 Multigroom 9'u 1 Arada sipariş etmişim, 4 sene olacak halen şarjı tutuyor ve bıçakları körelmedi. üşenmezsem saçımı kesebiliyorum sakalı da gayet güzel alıyor ayrıca ilk defa bir elektrikli cihazı bu kadar uzun kullanabildim o da ayrı konu.


  • yasasin yemek yemek  (14.12.16 14:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.