[]

Steam saçmaladı

Birkaç haftadır GTA V indirmeye çalışıyorum. Malumunuz 66 gb uzun sürüyor inmesi. Eve gelince açıyorum bilgisayarı gece de kapıyorum genelde. En son %58 civarındaydı yükleme, bugün açtığımda %37 gözüküyor. Bu nasıl olabilir? Yükleme oranı nasıl gerileyebilir aklım almadı. Ne yapmalıyım?




 
mesela yüklemekte olduğu bin dosyası güncelleme almıştır onu doğrulayamayınca da sıfırdan almıştır dosyayı. eskiden tüm indirmeyi tamamen sıfırlardı. şimdi biraz eksiltiyor sadece. faydasına çok inanmadım ben ama bikaç yerde otomatik indirmeye başlamasını devre dışı bırakın elle durdurup elle açın demişler. belki işe yarar. ben %5teyim kota da dolu :/


  • aşksız prens  (13.12.16 23:46:47 ~ 23:48:25) 
cheat engine ile indirme hızıyla oynama yolları var, bana sanki başarılı olunuyor gibi gelmişti denediğimde.


  • feel the blanks  (14.12.16 00:18:31) 
cheat engine ile indirme hızını ayarlama olayı bu durumda ne işe yarayacak? @jegapw'nin sorunu indirme hızıyla değil de steam'in reset atmasıyla ilgili gibi görünüyor. ayrıca cheat engine'in bilgisayarınızda bulunması bile VAC ban'a sebep olabilir.

fakat ayın 12'sinde GTA V'e güncelleme gelmiş, bu yüzden oran değişmiş olabilir.
support.rockstargames.com
şuan kaçta?
  • mizore  (14.12.16 10:57:20) 
@mizore çok teşekkürler, sebebi bu olmalı. Şu an evde değilim eve gidince yazarım yükleme oranını


  • jegapw  (14.12.16 11:47:15) 
@mizore %42 şuan, indirmeye devam


  • jegapw  (14.12.16 19:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.