[]

Nasılsınız?

sb.

tek başıma kalıp uyumak istiyorum ben mesela. kış uykusu gibi. ama işte olmuyo maalesef.


 
Fena değil ya. Yarına yapmam gereken mekanik kriko hesabı var. Onunla uğraşıcam şimdi.


  • dissendium  (13.12.16 22:13:59) 
Merhabalar. Hayata karşı nötrüm açıkçası. Mutlu ya da mutsuz, iyi ya da kötü değilim. Normalim işte.

Mümkün olsa da upuzun bir uykuya dalsanız uyandığınızda birçok şey değişmemiş de olabilir, daha kötüye de gitmiş olabilir. İşin kötüsü siz hiç müdahale edememiş olacaksınız. Daha kötüye gittiyse, belki bir şeyler yapabilecekken siz yapmamayı tercih etmiş olacaksınız. Üstelik uyandığınızda o yaşanılan anlarda orada olmadığınız için her şeye uzak kalacak, tam olarak anlayamayacaksınız. Uyandığınızda siz yine aynı siz olacaksınız, o da var.

O yüzden uyuyarak kaçarak değil de, baş etmeye, üstesinden gelmeye çabalarsanız bence her şey daha güzel olur.
  • amenable  (13.12.16 22:39:10 ~ 22:40:01) 
ben de kis uykusuna yatmak istiyorum. yani bircok sey hissediyorum ayni anda cogunlukla daha mod dusurucu seyler ama kolumu kipirdatamiyorum o yuzden care kis uykusu.


  • tiredpanda  (14.12.16 00:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.