[]

Fotograf makinasi lens secimi

Canon eos m var 18-55 standart lensi vardı kırıldı ikinci el uygun fiyata 22 mm orjinal lens buldum iş görür mü nerde kullanabilirim iç mekan portre genel




 
22 mm ile portre olmaz, manzara olur, mimari çekiyorsanız dar iç mekanlarda faydalı olabilir. Manzara olur. Başka da bir şey olmaz. Portre için 50-85 mm aralığında bir şey iyi olur.. Canon 50 mm 1.8 lens hem uygun fiyatlı, hem portre için tatlıdır.


  • kobuzchu kiz  (13.12.16 21:06:17) 
22mm eos m'i at cebe gezdir moduna sokar. ışık başarımı iyi bir lenstir. tek kusuru çektiğiniz objelere biraz daha yaklaşıp, yakından çekmeniz gerekir. fiyatı çok uygunsa öneririm.


  • son barkod okuyucu  (13.12.16 21:26:26) 
22 mm'nin makro ve manzara çekimi enfes. DPreview.com'da da örnek fotoğraflara bakabilirsin. Fiyatı da uygunsa kesinlikle almaya değer.


  • razvan rat  (13.12.16 21:48:41) 
ic mekan, manzara, sokak fotografciligi icin ideal. klasik fotografcilik kaidelerine gore portre lensi degil ama deneysel olarak portre de cekebilirsin. reverse olarak makro da takilabilirsin.


  • enaz3kedi  (13.12.16 22:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.