[]

Evlilik İşine Girdik Ama....

Yaza evleniyoruz inşallah.Evimizi sıfırdan düzmeye şimdiden başlayalım dedik.Beyaz eşyasından mobilyasına mutfaktan banyosuna her şeyi almaya başlayacağız.Şimdiden adım adım yaza kadar rahatça en güzel şekilde yapalım dedik.

Arkadaşlar araştırıp fikir sahibi olabileceğimiz veya alışveriş yapabileceğimiz online alışveriş sitesi vs. var mı önerebileceğiniz?


 
ne onlaynı ya iyice internetçi oldunuz. gidecen spotçulardan alacan ucuz ucuz


  • cekilmis gayfe  (13.12.16 19:19:58) 
İstanbul için mi


  • steward  (13.12.16 20:00:48) 
ben ev düzerken teşhir ürünlerden almıştım koltuk takımını. biraz daha ucuza gelmişti. iyi de olmuştu. tepe home'dan almıştım ben. çok kaliteli, memnun kaldım.


  • ananotherlife  (13.12.16 20:01:12) 
eşyalar eve göre alınmalı. eğer oturacağınız ev belli değilse en basitinden alacağınız çamaşır makinesidir koltuktur büyük ve eğreti durabilir. bunların hepsi ince ince ölçülerek düşünülerek alınması gereken şeyler.
bir de şimdiden alırsanız kullanmaya başlayana kadar garantisini öldüreceksiniz. ayrıca bunları taşıması da dert olacak yeni evinize.

ha halihazırda oturacağınız ev belli ise, aldığınız eşyaları yerleştirip ölçüp biçme imkanınız varsa tabi başlayın.

bir de bu çok genel. yani 40bin tlye ev düzen de var 40bin tlye sadece salonunu düzen de. ne tarz istiyorsunuz bütçeniz ne bunları belirledikten sonra istediğiniz tavsiyeler daha sağlıklı olur.

şimdiden mutluluklar :)
  • bir nick var benden iceri  (13.12.16 20:04:19) 
ev dekorasyon fuarlarına bakın denk gelirse. inegöl'de vardı bi tane ama geçti o. internet yanıltır sizi. teknoloji telefon filan tamam da mobilya denince alışık olmadığımız boyutlar, detaylar renkler envai çeşit farklı farklı, alışveriş dünyasının monster truck - mega contruction gibi şeyleri bunlar. hayırlı olsun şimdiden.


  • kaichi  (13.12.16 20:13:21) 
Marka ve takım yapma takıntısına girmezseniz spotçulardan her beyaz eşyayı dilediğiniz özelliklere uygun ve hesaplı yoldan temin edebilirsiniz.

Mobilya içinse madem vaktiniz var, beğendiğiniz bir modeli iyi bir marangoza yaptırabilirsiniz. Sizin için gayet ekonomik olur.

Tasarruf ettiğiniz parayı da keyif için harcarsınız.
  • lazarus  (13.12.16 20:36:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.