[]

Tütüncü acmayi dusunuyoruz

Istanbulda islek bir noktada uygun fiyatli bir dukkan bulduk. Toptancidan fiyatlari aldik. Soyle yapariz boyle yapariz diyoruz da bu isler hakkinda pek bi bilgimiz yok. Muhasebeci bir arkadas var o yardimci olacak.

Verebileceginiz bir fikir ya da oneri var mi?


 
tapdk'dan tütün satmak için lisans aldınız mı?


  • bonjurkes  (13.12.16 00:09:10) 
Belediyeyi arayip sorduk oyle lisans vergi isleri falan yok hediyelil esya olarak gostereceksiniz dediler dukkani. Biz de bir tutuncuye sorduk tutunculerin yuzde 90i oyle yapiyor dedi. Hani belediye soylemese inanmayacagiz. Tutun mamulu haric tum seyler satilabiliyormus boyle. 50 kiloya kadar tutun arzinin cezasi da 250 tl imis.


  • durbikonusucaz  (13.12.16 00:12:28) 
bong da satın (:


  • Ufuk  (13.12.16 00:14:49) 
kaliteli yan ürünleri de bulundurun. ben bir tütüncüde "ocb filtre var mı" sorusuna olumsuz yanıt aldığımda oraya bir daha gitmiyorum mesela.
tütünlerinizi pazardan alınmış küp şeklindeki plastik kaplara doldurup duvar dibine dizmeyin. düzgün, çekmeceli dolaplar yaptırın ki örneklerini görmüşsünüzdür.
bir de maliyeti 2 lira olan dandik tabakaları 15-20 liraya satmayın lütfen:)
  • inpinkwefloyd  (13.12.16 00:21:17) 
Prosedürü bilmiyorum ama çok iş yaparsınız. Sigara almış başını gidiyor. E-likit falan da satın.


  • yirmisantim  (13.12.16 00:23:22) 
El altından elektronik sigara ve yan ürünlerini satın. Acayip karlı.


  • rastinon  (13.12.16 00:25:44) 
hayırlı olsun, bir arkadaşım ortamı sohbeti güzel kasmıyo diye tek bir tütüncüden alışveriş yapıyor, böyle çok insan var.


  • konar konmaz omer konur  (13.12.16 00:27:16) 
Elektronik sigara ürünleri de satın. Elektronik sigara satışı yasak ama likit coil falan sanmıyorum yasak olduğunu.

Güzel kaliteli cam bong varsa alırım bi dal :))

Kaliteli paketli tütünler kaliteli çarşaflar kaliteli filtreler yanında açık tütününüz de olsun hatta hazır sarılmış işine girerseniz onun da taliplisi çok. Paketi 3-4tl satılıyor buralarda.
  • bir nick var benden iceri  (13.12.16 00:47:06) 
şartlar uygunsa ve batmanız durumunda çok zarar görmeyecekseniz hemen açın. sonra pişmanlık daha kötü.
hayırlı olsun

  • azizakin  (13.12.16 00:50:02) 
leş bi yer havası olmasın. becerebiliyosanız bi tarzı, konsepti olsun. çekmece olayı mantıklı. tütüncüsünüz diye içersi bok gibi kokmak zorunda değil. ya da açık tütün satıyosunuz diye "salaş" bir hava olması gerekmiyor. hakaten hediyelik dükkanı olcakmış gibi düşünürseniz iyi olur baştan. atlas pasajında öyle bi dükkana girdiğimi hatırlıyorum. koyu renkli ahşap bir dekoru vardı. o tarz bişey olursa hiç salaş durmaz. pek hayırlı bi iş değil bence yani ben olsam açmam. ama kolay gelsin tabi ne diyim.


  • klar  (13.12.16 01:00:54 ~ 01:02:49) 
şu ana kadar gördüğüm en mantıklı girişimcilik fikri sizinkisi. umarım başarılı da olursunuz, şimdiden hayırlı olsun


  • oscar  (13.12.16 01:11:39) 
İnternet üzerinden sipariş alın. Şehir dışına kargo falan. Ben oraları tercih ediyorum. Çünkü ankarada 25 gram tutun 16 lira istanbulda 11 lira aylık alıyorum daha mantıklı oluyor


  • kablelvuku  (13.12.16 06:38:37) 
temiz ve tertipli bir yer olmali. gordugum tutunculer istisnasiz pis yerlerdi.

su an piyasadaki makaronlar cok kotu. yurtdisindan kalitelilerinden getirebilirsin. ayni sekilde kagit cesidini de kaliteli ve bol tutabilirsin. bir de fahis fiyattan olmasin lutfen. ocb organic hemp satiyo adam tanesi 6TL!

tutunu denemek isteyenler icin disarda oturabilecegi bir yer olsa guzel olur. cay kahve ismarlarsan kisa zamanda kemik musterilerin olur.

hazir sigara satacaksan da arada promosyonlar olabilir veya surekli musterilerine tabaka vb. hediye edebilirsin.

sigarayla beraber giden seyler olabilir. cay, kahve vs. paket olarak orada icmeleri icin degil.

bizde cok cesitli tutun yok maalesef. genelde adiyaman satiliyor. mesela bitlis olsa guzel olur. onun da mudavimleri var.

ben arada deneysel takiliyorum. yerli tutun alip yabanci tutunle harmanliyorum. belki boyle bisey de yapabilirsin. tutarsa bunu da ayri bur urun olarak dusunebilirsin.

son olarak yabanci paket tutunler kesinlikle olmali.
  • enaz3kedi  (13.12.16 09:56:24) 
düzenli olarak tütün aldığım yerden artık almıyorum çünkü bir keresinde eylem gibi bir şey vardı, slogan atılınca adam "sabah sabah ne bağırıyosunuz ya" gibisinden söylendi. ters ters bakınca da "bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz:)) " yaptı. yani genel olarak esnaftan böyle racon saçma sapan şeyler görürsem gitmiyorum. onun dışında ürünlerinden memnunsam ve eve yakınsa giderim. verebileceğim fikir bu.


  • snape i başından beri tanırım  (13.12.16 10:50:43) 
Bence buraya cok takilma herkes ayri bi cins burada. Benim de onerim aromali tutun bulabilirsen sat hatun kisiler icin cok iyi olur mesela kiraz aromali tutun harika bir sey.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.12.16 14:14:16) 
kadıköy'de kilisenin karşısında ufacık bir tütüncü var. tütünle ilgili her şeyi satıyor. çeşit çeşit çarşaf filtre falan. orayı çok beğeniyorum. sahibi de çok tatlı. bir de bazen gittiğimde değişik müzik aletleri çalan birileri oluyor içeride. geçende saz çalan bir çocuk vardı. ya da fonda bir müzik ve içeride sırf sahibiyle sohbete gelmiş tipler. yani bence böyle olmalı, bir gidip konuşun isterseniz ne nasıl oluyormuş. eminim yardımcı olacaktır.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (13.12.16 14:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.