[]

tuborg kırmızı nasıl bilirsiniz?

barzo birası, bunu içen normal insan yok diyenlerin sayısı epey fazla. bir tek bana mı çok hoş geliyor? 2.de hafiften kafa yapıyor beni. pek siz?




 
3 içer zom olurum. Ama illa bi gold ile başlamam ya da bitirmem gerekiyor. Mis.


  • kargn  (12.12.16 16:55:22) 
bayılırım. genelde beğenmezler dediğin gibi, kro birası falan derler. tadını acı bulurlar. ama ben mest oluyorum. o varken başka bira içmek istemiyor canım. ağız tadıyla alakalı sanırım. 3.de beni de çarpmaya başlıyor.


  • jonestown  (12.12.16 16:56:16) 
tadini cok sevmiyorum ama yuksek alkol almak istedigim zamanlarda iciyorum. ictigim biradan keyif almak istiyorsam dusuk alkolluleri tercih ediyorum. barzo birasi diye bir sey yok. iphone nasil her kesimden insanin elindeyse bu da oyle. 5-6 saat icerisinde dort taneden fazla icersem limiti asmis oluyorum. ama devam ediyorum cunku artik karanlik tarafa gecmis bulunuyorum. alkol problemim var. konu bira icmek oldugunda ilk tercihi daima kirmizi tuborg olan insanla, ne bileyim, bir carlsberg olan insan arasinda fark oldugunu dusunuyorum.


  • hopeless  (12.12.16 17:02:16) 
tad olarak "kötü", zevkle içilebilecek bir bira değil benim damak tadıma göre. Sarhoş olmak istersem tercih ederim anca.


  • kimlanbu  (12.12.16 17:41:49) 
Kimlanbu +1


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.12.16 17:43:44) 
kafamın hızlıca güzel olmasını istiyorsam tercih ediyorum. tat olarak kötü, zaten biranın tadı genel olarak kötü; belki içimi değişiyor.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (12.12.16 19:00:33) 
2 gold'un üstüne iyi gidiyor bu ne tadı ne bir şeyi rahatsız ediyor ve aslında ekonomik çünkü 2 bira içmiş gibi bir etki yapıyor. kapanış için değil ama başlangıç için de değil, ortalarda içilebilir.


  • zebragibi  (12.12.16 19:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.