[]

İstanbul da ev almak

Bir tanıdığıma ev bakıyoruz. Ev oturmalık değil yatırımlık olacak. 270-280 binlira limitimiz var. Nereler değer kazanır, kira getirisi vs. Düşünüldüğünde ne taraftan bakalım fikri olan var mı?




 
küçükbakkalköy, içerenköy, dudullu vs. olabilir. metro geliyor.


  • zgrydn  (12.12.16 11:29:45) 
istanbul'da o paralara ev alınıyor mu yahu?


  • heartwork  (12.12.16 11:36:04) 
Ben görüş olarak eve yatırımı saçma buluyorum. O paraya istanbulda alınan evin kirası taş çatlasın 800-1000 rl olur. 280 ayda yatırımını çıkaran şeyi bir yatırımcıya söylerseniz gülerler, kaba olanı dalga geçer. Ev yatırımı ancak yatırımın %10-20-30 u gibi rakamlarla olmalı.

A r a m i s isimli arkadaş gelir birazdan 10 bin liraya ayda 5 bin lira kazandıran iş kurma modelini anlatır. Sizin paraya 28 iş kurar. Hatta 28 farklı iş bile kurabilir.

Neyse şu anda istanbul ve tr riskli, büyük bir kriz ve deprem var kapıda, ben istanbula yatırım yapmazdım. Bu para ile yurt dışına çıksınlar biraz riske girip, karı koca yılda maksimum 20 bin euro harcarlar, kasarlarsa 12 bine bile düşer. En büyük yatırım tavsiyem bu.
  • kurnaz  (12.12.16 14:09:28) 
Serifali, soyak Yenişehir ve Çamlık civarina bak derim. Metro gelecek ve ataşehir e yakınlığı nedeniyle finans merkezi bittiğinde çok degerlenecek.


  • vampir akrep  (12.12.16 19:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.