[]

yurtdisinda is bulabilir miyim

univresiteden medya ve iletisim sistemleri mezunuyum. 1 yil markette satin alma ve lojistik. bir yil da kimyevi gubre uretim ve lojistik bolumunde calistim. ingilizcem var. kalifiye eleman degilim. sertifikam yok. bir tane diplomam var sadece. yurtdisinda herhangi bir iste calismak istiyorum. nereye basvuru yapabilirim ? ulkelerin yabanci isci alimlarini yoneten bir devlet burosu var mi ? bana aradigi adami ve istedigi belgeleri soyleyecek bir yer ?

bir is bulup turkiyeden kurtulmak istiyorum. baskanlik sistemi de geliyor. duzelecegine dair inanclarim da zaten cok onceden gitmisti.


 
almanyanın zav denen bi kurumu var onlar bakıyor sanırım bu işlere. fakat orası için almanca gerekir muhtemelen. ben www.xing.com üzerinden almanyadaki bitakım şirketlere, daha doğrusu şirket yöneticilerine staj için mesaj atmıştım. geri dönüş yapanlar olabiliyor, biraz taramak lazım. hatırladığım kadarıyla önce siz şirkete başvuruyorsunuz, sonra şirket sizin için çalışma izni talep ediyor. ama kalifiye değilim demişsiniz. sektörünüz ne bekliyor siz ne yapabilirsiniz bilemem tabi. bence hangi ülkeyi istiyosanız bikaç aylık vize alıp gidin, oradayken iş arayın. bu süre içinde hem ordaki yaşamı deneyimlemiş olursunuz ki en somut sonucu bu şekilde alırsınız bence.


  • klar  (12.12.16 06:11:09 ~ 06:11:48) 
Medya ve iletisim icin gidilmek istenen ulkenin diline inanilmaz bir hakimiyet gerekir.
Kolay gelsin.

Daha once cok soruldu, cok cevaplandi.

Polonya gibi ulkelerde turkce bilen eleman araniyo bazen, oralara bakabilirsiniz. Bati aveupa zor.

Adam once kendi vatandasi arasinda arayacak, olmadi ab vatandasi, olmadi orada yasayan vatandas olmayan gocmenler en son onlarda uygun bulamazsa seni alabilir. Ha sans yaver gider vb o baska.
  • kuehles blondes  (12.12.16 08:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.