[]

Pilates cart curt ile boy uzatma

Boy uzatma derken vücudun esnemesi diklesmesi şeklinde 1 cm - 0,5 cm falan uzamak mümkün mü? 167 boyundayım. Otururken kesiştiğim hatunlar ben ayaklanıp onlara doğru hamle yapınca tarifsiz hayal kırıklıkları yasayarak deparla benden uzaklaşıyorlar. Ben? Ah sormayın. Rabbulalemin böyle yaratmış demekten başka birşey yapamıyorum.

Neyse iste, 1 cm de olsa boyumun uzaması mümkün müdür bu superfreş sporlar sayesinde? 26 yaşındayım, boktan uyku düzeni, çok sigara içmek su anki beni tarif eden şeyler. Uzar derseniz yarın tayt alicam.


 
en azından postürünü düzeltir, daha uzun görünmeni sağlar.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (11.12.16 23:57:58) 
167 iken kaçanlar 168 olunca kollarına mı atılacak :)


  • cekilmis gayfe  (12.12.16 00:13:50) 
uzamasına uzar da, aslın boy uzatan şeyler sırt, bel ve karın kası. omurganın çökmesini engelliyor. aşağısı dolu olunca üst kısımdaha yukarıda kalıyor. 1-2 santim fark edersin en iyi ihtimalle.

Bir de, ben de 167 boyundayım, yarı-profesyonel basketçi hatunla evlendim. hem de param için evlenmedi, o zamanlar borç içindeydim.

ha tabi kafelerde kesişerek tavlamadım, muhabbetimle tavladım.
  • harzem  (12.12.16 00:21:49) 
@cekilmis gayfe 1 cm biraz daha büyük adımlar atmamı ve dolayısıyla kaçanların ardından daha haşin depar atıp yakalamama yardımcı olur belki diye umuyordum. olmaz mı dersin?


  • klar  (12.12.16 00:55:04 ~ 00:55:27) 
uzamaz anca dikleşirsin arkadaşın dediği gibi. ama yine arkadaşın dediği gibi 1-2 cm ile kimse kollarına atlamaz. takıntılı olma bu anlamda. zaten sırf boyu kısa diye senle ilgilenmeyecek hatunu ne yapacaksın, boşver.


  • kemence  (12.12.16 01:01:27) 
gayfeye verdiğin cevaba yarıldım :D duruşun düzelir evet kendi adıma kısa boylulara -1 veriyorum ama dikkat etmeyen kızlar da var kendinden uzun kızla çıkan arkadaşlarım oldu. spor iyidir yap tayta gerek yok asdsfsdf


  • sanguine mcqaer  (12.12.16 01:04:02) 
Ona harcayacağın enerjiyi işine ver. Zenginlik daha fazla kapı açar.


  • arnold schwarzeneger  (12.12.16 11:20:33) 
kemikleriniz uzama islemini gerceklestirmis. bu saatten sonra zor.


  • evimin paspasi  (12.12.16 11:27:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.