[]

Evcil hayvanı olan kız arkadaş

Gençler şu aralar görüştüğüm bi hanım abla var, ama bu hanım ablanın ferret diye adlandırılan, gelincik tadında hayvanları var. Ulan resmen kızın evine gitmeye tırsıyorum koca adam oldum. Tırsmalı mıyım yoksa abartıyor muyum? Uzun vadeli ilişki bitirici olur mu sizce?




 
Bence cok komik hayvanlar. Sıkıntı yapmaya gerek yok


  • swalloww  (11.12.16 02:46:08) 
Bildiğim kadarıyla alıştıkları zaman olabildiğince sevimli oluyor bu keratalar. Korkmayın bence. Hanım ablaya meseleyi ufaktan çıtlatırsanız da hoş olur. "Daha önce hiç karşılaşmadığım bir hayvan, ne kadar zararsız olursa olsun ben tedirgin oluyorum. Tedirginliğimi atmama yardımcı olur musun?" tarzında bir şeyler diyebilirsiniz. Yavaş yavaş ısınırsınız böylece.


  • dalgaci mahmut  (11.12.16 02:50:11) 
Hayvan seven insan, insanlarin en guzelidir. Bu bi sans sizin icin.


  • brad pitt  (11.12.16 03:06:54) 
Belki sevişirken pipinizi yerler hahaha


  • cimentollu kurukafa  (11.12.16 03:47:02) 
şanslıymışsınız herkesin evinde kafasını, kuyruğunu, patisini okşayacağı, seveceği bir ferret'ı olmuyor. bence o tarafından bakın. acıktı mı o minnoş karnını doyurmaktan keyif alan biri var o evde ayrıca, sizin kıllı ve bayat etinizi ne yapsın hayvan. nerenize diş geçirsin.

agresiflik durumunu ele alırsak hayvanı gıcık etmezseniz bir şey yapmaz. yapacak olsa ablanız sizi evceğizine çağırmaz, ferretleri için içeri yemek çektiğini sanmıyorum. şunların bıyıklarına bakınca ciddiye mi aldınız yoksa :)

hdwallpaperbackgrounds.net
çok tehlikeliyimdir bak, ciddiyim. (şey aslında gözüm ışıktan kamaşıp sulandı)

all-that-is-interesting.com
o da ne? sen kimsin? ne oluyor orada? biri beni mi takip ediyor?

static.hdw.eweb4.com
ciddi olduğumu söylemiş miydim?
  • godoşu beklerken  (11.12.16 04:14:44) 
Big lebowski yi seyret.

www.youtube.com
  • thewizardofearthsea  (11.12.16 11:22:27 ~ 11:56:56) 
sevimliler, bir şey olmaz.
siz de seversiniz alışınca.

  • blatta hiberna  (11.12.16 11:37:11) 
hayvanları seven ve hayvan haklarını korumaya çalışan bir insanım ama herkes her hayvanı aynı ortamda bulunacak kadar sevecek diye bir şey yok. bu da itici ve sevimsiz bir hayvan bence. sevgilimin evinde olsa giderken rahatsız olurum ve etrafımda olmasını istemem.


  • instant crush  (11.12.16 11:39:34) 
ulan bu nasıl bir hayvan aşkıdır. hayvan dötümüzü silkiyor desek silksin yaa bi kere nolacak diyeceksiniz. bu kadar körü körüne savunmayın bir şeyi az mantıklı olun. vahşi hayvan neticede, ne yapacağı belli olmaz. tavşan avlamakta kullanıyorlarmış. vay anam vay


  • cekilmis gayfe  (11.12.16 12:14:58) 
"ferret" adlı hayvanlar Amerika'da sıklıkla evcil hayvan olarak besleniyorlar.
şaşırılacak ya da hiç duyulmamış bir şey değil.
gayet yaygın görülüyor.
insana zararı yok, hatta kedilerle/köpeklerle aynı evi paylaşabiliyor.
hatta marketlerde satılan mamaları falan var.

körü körüne savunulan bir şey değil yani.
kediler de "etçil" hayvanlar ona bakarsanız.
tavşan avlasın diye kullananın kendi sorunu.
köpeğine kedi boğduran da var.
  • blatta hiberna  (11.12.16 13:18:54 ~ 13:21:02) 
Bazı arkadaşlar daha da korkuttu vallahi.


  • noluyo yaa  (11.12.16 14:58:05) 
Ya bunu zaten evcilleştirmeye ufakken başlıyorlar diye biliyorum. O kadar tehlikeli bir durum olsa ev sahibi bunu akil etmez mi?


  • godoşu beklerken  (11.12.16 15:41:59) 
ulan evine timsah için havuz yaptıran da var ona bakarsan, evde besleniyo diye normalleştirmeyin, hayvanın şirin resimlerini koyup adamı da gazlamayın.
hanım abla biraz garip bi insan herhalde bence hiç bulaşma.

  • pamuk helvalar cebe  (11.12.16 15:57:33) 
aga evde gelincik varmış, yılan falan boğazlıyor onlar ya. ben de hayvanseverim ama bu her hayvana yaklaşabileceğimiz veya evde besleyebileceğimiz anlamına gelmiyor.

bir de tatlı diye fotolarını atmışlar, yani çirkin demedi ki kimse, bal porsuğu da çok tatlı ama evde beslenmez. tırsmana gerek yoktur muhtemelen ama dikkatli ol yine de evdeyken falan.
  • jangbogo  (11.12.16 16:06:16 ~ 16:07:35) 
Soruyu soran şahsa;

Bu fotoları vahşi ama küçük, sizin av kümesine de girmediğiniz bir hayvanın korkup savunmaya geçmediği durumdaki normal hallerini göstermek için paylaştım. Timsah veya çita gibi büyük avcılarla bu hayvanın kıyaslanmasını mantıklı görmüyorum. Bu hayvan sizden korkarsa kedi gibi kabarır, tahminim o ki ancak kaçamazsa ya da onun peşinden gideceğinizi düşünürse saldırır. Evde beslenen ferret belki çok evcil bir hayvan değildir ama serbest dolaşan, evdeki bir ferret muhtemelen aşısı yapılmış, besleme izni de verilmiş bir hayvan olur diye düşünüyorum. Korkmak tabii ki doğal ama eve gitmenize engel değil. Ben bu fotoları korkunuzun bir kısmını alabileceği düşüncesiyle koydum. Siz sevgili adayınıza yine sorarsınız, sorunuzu da doğal karşılar herhalde. Buna engel değil yani. Neyse. Ortada yaygarasını kopartacak bir durum olduğunu sanmadığımdan bunları özellikle belirtmeye gerek görmemiştim. Umarım istediğiniz rahatlıkta bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz.
  • godoşu beklerken  (11.12.16 17:54:03 ~ 17:57:15) 
@godoşu beklerken, haklısın aslında. Özellikle kafesi falan varsa hayvanın koyar diye düşünüyorum.


  • noluyo yaa  (12.12.16 19:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.