[]

bi kez mi aşık olunur? yoksa dönemsel midir?

s.b.
bonus: sizce aşık olduğunuz kişiyle aynı yatakta 30 sene geçirme ihtimaliniz nedir?



 
1 kez aşırı mutlu eder ve çok kötü can yakar. Sonrakilerde bi alışmışlık olduğu için "bana ne oluyor? Napıyorum?!" soruları kafanızı kurcalamaz, tecrübe sizi daha temkinli yapar.

Bonus cevap: Sıfır. Zaten bunun iyi bişey olmayacağını düşünüyorum çünkü aşık olmak sizi bambaşka birine çevirir, onun hayatı-istekleri sizinkinin önüne geçer. Boynunuza kendi elinizle tasmayı takıp ipi onun eline verirsiniz.
Mutlu bi evlilik için mantığınız da çalışıyorken o kişiyle mutlu olabilmeniz gerekir.
  • megalomaniac  (11.12.16 01:16:27) 
Hayır, insan birkaç defa aşık olabilir. Ama tabi lise aşkının falan tadını aramamak gerekir sonrakilerde.

Bonus cevap: O ihtimal elbette var ama 30 seneyi aşık geçirme ihtimali %0.
  • buff  (11.12.16 01:31:09) 
aynen ask mevzulari konusunda tek bildigim asik olmanin kotasi oldugu. bir insan bence kendine sunun icin yaptigim su seyi suna da yapar miydim demeli. sonra insan dusunuyor hee demek oyle asik degilim sonra da iyice idrak ediyor ben bir daha boyle asik olamam. ama omur de oyle gecmiyor eger o kisiyle olamazsak. su noktada uzuldum sanirim devam edemeyecegim.


  • tiredpanda  (11.12.16 01:48:38 ~ 01:50:23) 
Ya valla düşünüyorum sanki hepsine aşık olmuşum gibi davranmışım ama sonra bir daha düşününce sanırım işin içinden çıkamıyorum. Birisinin arkasından sanki yakınım ölmüş gibi aglamıştım günlerce o da 3 ay mı ne sürmüştü hani bi olayı da yok ama şimdi düşünüyorum ne kadar salakmışım diyorum. Sonuc olarak ne kadar salakmışım demediğim bir ilişkim oldu 2bucuk sene sonunda ben bitirdim sanırım ask bitiyormuş.


  • fıytfıyt  (11.12.16 01:57:25) 
turgut uyar'ın bir sözü vardı tam hatırlamıyorum ama. ''aşk söz konusu olduğunda birinci de ikinci de üçüncü de ilktir'' gibi bir şeydi sanırım. sadece bir kez aşık olunur lafının ben olayı dramatikleştirmekten ibaret olduğunu düşünüyorum. bunu diyenlerin ya karşısına ''o'' insan tekrar çıkmamış muhtemelen.


  • istenmeyen evlat  (11.12.16 09:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.