[]

Çocuklara Yönelik Youtube Kanal Önerileri

Hepiniz fark etmiştir, tabletle, telefonla büyüyen bir nesil yetişiyor. Benim de 11 yaşında bir kardeşim var. Aynı zamanda da ortaokul öğrencilere ders veriyorum. Bizimki genellikle boş vakitleri tablette youtube videoları izlemekle geçiriyor/keyif alıyor.

Tabii ben de ne izliyor, ne yapıyor takip ediyorum elimden geldiğince. Genelde "Yap yap", "Oha diyorum" ve minecraft gibi oyun videoları izliyor. Bunlarda herhangi bir sorun görmediğim için de karışmıyorum. Bunları da izlesin tabi ki de biraz da kendini geliştirebileceği güzel kanallar varsa onları da takip etsin istiyorum.

Aradığım şey mesela, ingilizcesini geliştirebileceği, ne biliyim matematik vs. derslerle ilgili eğlenceli içeriklerin olduğu kanallar olabilir. Yanlız ders anlatan kanallardan bahsetmiyorum. Yoksa onları da pek keyifle izlemiyorlar.

Özet geç diyenlere: Ortaokul seviyesi çocuklar için eğlenceli ve aynı zamanda faydalı içerik üreten youtube kanalları var mı bildiğiniz?

Sevgiyle kalın.

 
youtube kids diye bi uygulama var, onu indirebilirsiniz

bi de, bu amazonun fire diye bi tableti var, eger kindle hesabinizi uk veya us yaparsaniz onda freetime unlimited diye bisey var, ayda 5 dolara ikiyuz ucyuz cocugun yasina uygun film, dizi, video, oyun ve kitap oluyo. ingilizce tabii. ama bence cocugunuz ingilizce ogrensin istiyosaniz harika. bu freetime icin oralardan bi kredi karti olmasi gerekiyo olabilir, prepaid kart alinabilir belki, bunu cok bilmiyorum bu arada.
  • beriberi  (10.12.16 13:32:12 ~ 13:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.