[]

Aramızdaki evliler

Evlenmekten memnun musunuz ? Ayda geçinmek için kaç para harcıyorsunuz ? Yenge çalışıyor mu ?

Mutlu musunuz ? Çoluk çocuk var mı ? Nasıl bir şey evlilik ?


 
2 yıldır evliyim. 1 oğlumuz var 9 aylık ellerinden öper. Eşim çalışmıyor. Aylık kira, elektrik, çocuk bezi, su, doğalgaz, aidat ve mutfak öasrafı olarak sabit 2000 giderimiz var. Ankara'da yaşıyoruz.

Evlilikten çok memnunum hatta çocuğum olduğu zaman mutluluktan ağladım. Ancak birçok sorumluluğu var. Ve ister istemez sorunlar çıkıyor. Onları da hallettiğimiz zaman hiçbir problem kalmıyor.

Evleneceğin insanı iyi seçmeni tavsiye ederim. Zira aynı evde ister istemez bir ömür yaşıyorsun. Sakın acele etme. Doğru kişiyi bulduğun anda hemen evlen.
  • mr2alp  (09.12.16 23:28:06) 
5.5 yıldır evliyiz.
çocuk yok.
hanım çalışıyor.
geçinmek için harcanan para çok değişken ayda 15.000 harcadığımızda oluyor 4-5 bin ile geçiştirdiğimiz de oluyor.

Evlilik kimle evli olduğuna göre değişen bir olay, biz çok mutluyuz,
  • basond  (09.12.16 23:48:27) 
1 yillik evliyim, 6-7k harciyoruz aylik elektrik su vs hersey dahil benzine kadar yetiyor yazlari fiyat x3 oluyor tatil vs derken.
Gayette mutluyuz.
Cocuk yok malesef dusunmuyoruz 1-2 yil daha.
  • England  (10.12.16 00:41:41) 
herkeşe mutluluklar.
ben de sorumu araya sıkıştırırım diye geldim, anlayışınıza sığınarak soruyorum;

evli olup çocuk yapmayan arkadaşlar neden yapmıyorlar? yani bana evlilik olayı çocuksuz pek bi gereksiz geliyor o yüzden merak ettim.
para pul yüzünden mi sağlık sebepleri mi yoksa "daha olmadık beceremeyiz bakmayı" mı? sizi çocuk yapmaktan alıkoyan nedir tam olarak
  • azizakin  (10.12.16 00:47:41) 
@aziz
valla önceleri 2 yıl yapmayalım gezelim dedik sonra hanımın işi girdi falan filan derken bu sefer ben soğudum. hanımın işleri hala yoğun devam ediyor. Böyle devam ediyoruz.
Özellikle şundan dolayı yapmama gibi bi durumumuz yok yani.
  • basond  (10.12.16 01:05:43) 
Bu kadar paraları nereden buluyorsunuz abi :D çocuk bakamam sanırım ben fakirlikten


  • glamdr1ng  (10.12.16 01:47:48) 
evlilikten memnun olup olmayacağın tamamen karakterinle alakalı. yalnız vakit geçirmeyi seven bir insansan evlilik seni memnun etmeyecektir. eşin dünyanın en iyi insanı olsa bile, onunla çok iyi anlaşsanız bile evlilik kurumunun gerektirdiklikleri, getirdikleri, dayattıkları vb. antisosyal bir insan için pek iç açıcı olmaz.

işin maddi boyutuna gelirsek. evin yoksa yengenin de çalışması lazım. asgari ücret değil de "normal" maaşlar alıyorsa eşler, iyi bir ev ekonomisi yönetimiyle bir şekilde geçinir.
  • inpinkwefloyd  (10.12.16 03:04:56) 
türkiyede asgari ücret 4000e çıktı da bizim patron beni mi kekliyo acaba..


  • ergenpezeveng  (10.12.16 15:47:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.