[]

Çiftlerin evlerine üçüncü alması ?

Sırf meraktan soruyorum. Burada defalarca gördük. Birlikte yaşayan sevgililer evlerine üçüncü bir ev arkadaşı arıyor. Aşağıdaki duyuruda hadi ev iki katlıymış yine bir derece ama bana garip geliyor. Ev arkadaşı olmak ayri bi şey, sevgiliyle hatta eşiyle yasadıkları eve nasil yabancı birini alıyorlar ? Ve neden aliyorlar ? Kirayı mı ödeyemiyorlar ? Umarim bir tek ben garipsemiyorumdur.




 
istanbul'un ekonomik koşullarında normal bence. ekonomik bir gerekçe yoksa garipserim ben de sanırım biraz.


  • nigeo  (09.12.16 22:11:00) 
evli çiftin üçüncü alması olayını ilk defa duyuyorum garipmiş.
ben soruda geçen "sevgiliyle yaşadıkları eve" kısmına yorum yapabilirim.
direkt sevgiliyle çıkılan eve üçüncü almak garip olabilir ama iki arkadaşın evine birinin sevgilisinin yerleşmesi garip gelmiyor pek, bu yönden bakınca.
  • senolll  (09.12.16 22:24:14) 
Duyuruyu görünce benim de aklıma takılmıştı. Üçüncü bir kadın tamam da üçüncü bir erkeğe nasıl güvenebiliyorlar şaşırıyorum.

Kız arkadaşımla yaşadığım evde üçüncü bir erkeğin olmasını şahsen benim aklım almıyor. Türkiye'de yaşıyoruz. Manyağı sapığı gırla..
  • tavish11  (09.12.16 22:26:01) 
@senolll evli cift gordugume eminim burada. Dediginiz gibi olsa normal orada sorun yok da benim bahsettigim ciftken yanlarina 3.nun dahil olmasi.

@niego ben ekonomik oldugunu sanmiyorum ya. Sadece kira paylasmak degil cunku. Kendi evlerine kiraci seklinde de aliyorlar. Ayrica ne kadar durum kotu olursa olsun sevgiliyle yasanan eve yabanci bir erkek/kadin sokmanin gerekcesi olamaz bence.
  • aquarium  (09.12.16 22:27:49) 
böyle şeyler mi oluyor? hemde defalarca :O Burada hiç görmedim valla.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.12.16 22:33:37) 
boyle bi arkadasim vardi sonunda evden atildi sacmasapan sebeplerle, yani bir cesit mobbing ile sutlandı, gitmek zorunda kaldi
bence ultra sacma ben ciftlerin yaninda gunduz gozuyle disarda bile ucuncu kisiyi sacma buluyorum bi suredir

  • tiredpanda  (09.12.16 22:45:27) 
Saçma bence elbet bir sıkıntı olur


  • gazozailacatmauzmani  (09.12.16 23:22:22) 
aynı fikirdeyim. ben dişi erkek ev arkadaşlığının da çok zararını gördüm.


  • benaslindayohum  (09.12.16 23:34:23) 
Mantigi yok daha ne anlamı kaldı evde kalmanın. Ayrıca şüphe uyandıran bir durum.


  • Caaannn  (10.12.16 00:43:44) 
Zamanında evli bir çiftle kaldım. Hatta 3 odanın birinde onlar, birinde ben, diğerinde önce bir erkek kalıyordu, sonra bir kadın kalmaya başladı, sonra bir erkek taşındı. Açıkçası garip olmuyor, sonuçta sevişmek için almıyorlar seni oraya. İki komşu bir evde yaşıyormuşsun gibi oluyor. Ben yemek yapar onlara ikram ederdim, onlar bana ikram ederdi, dördüncü de katılırdı. Bazı akşamlar ortak salonda laflardık. Hala da yakın arkadaşız. Araşır soruşuruz.

Tabii ki paraları yetse tek başına yaşarlar ama öyle garip bir ortam da değil. Ev arkadaşının sevgilisinin gelmesi ve orada kalması ile aynı. Sen onların ne zaman ne yaptıklarını hiç bilmiyorsun ki. Seviştikleri zaman odalarına çekiliyorlar işte. Annemizin babamızın yaptığı gibi odalarında sevişiyorlar, sonra da odadan çıkıyorlar. Çocuğun olduğu evde sevişmekle aynı. Her akşam romantik yemek de yemiyorlar haliyle. Evin içinde çift olunca gang bang olmuyor ve hatta yemek, film izleme gibi şeyler daha eğlenceli bile olabiliyor. Akşam odamdayken beni çağırıp "Hadi gel, cheesecake aldık, güzel bir film de var" falan derlerdi. Herhangi cinsel bir konuşma/davet, vb asla olmadı. Parasızlardı ve durum öyle olunca iki yakayı bir araya getirmek için kasmak yerine bir süre başkaları ile yaşamayı tercih etmişlerdi. Açıkçası en iyi ev arkadaşlarım da onlardı.
  • aychovsky  (10.12.16 00:54:47 ~ 01:01:50) 
Bunu yapan evliler bile var. Bana kalırsa sağlıklı bi kafadan çıkabilecek düşünce değil. Ev arkadaşı olan birinin bir odada ev arkadaşı otururken diğer odada sevgilisiyle sevişmesi bile tuhaf.


  • Cruyff  (10.12.16 00:58:44) 
@aychovsky bahsettiginiz olay nedense yurtdışında yaşanmış gibi geldi. Eğer öyleyse garipsemem zaten. Ama açıkçası Türkiye'de hicbir normal sevgili ya da evli çiftin evlerine aldıkları üçüncü bir yabancıya sıcak bakacagini sanmiyorum. Yani ne kadar zor bir durum olabilir ki sevgiliyle eve çıkılabildiyse ya da evlenildiyse az çok para vardir. Bilmiyorum para yuzunden çift olarak eve yabanci almak dünyanin en saçma şeyi hala gözümde.


  • aquarium  (10.12.16 02:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.