[]

steam satın alma sorunu

kartım mastercard. önceden masterboacompra vardı, şimdi yok gözüküyor. onun yerine 2 tane vise boacompra var. zaten direkt master card ile kabul etmiyor alımları. visa boa'ya tıklayınca da "An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz." diyor.


var mı bu sıkıntıyı yaşayan başka biri? nasıl düzelir bu durum? steamden kaynaklı bir sorun mu acaba?


edit: kartımda bakiye de var, 1 hafta önce steam'den alışveriş yaptım.

 
ben boacomprasız alışveriş yapıyorum hep, benim kart da mastercard ve sadece bi kere boa ile alışveriş yaptım sanırım neymiş diye denemek için, kalanında hep normal mastercard olanı kullandım zaten iki seçenek sunuyor bana mastercard ve yanında türk bayrağı olan boa'lı mastercard. sende öyle değil mi?


  • nundu  (09.12.16 19:30:28 ~ 19:30:45) 
direkt mastercard ile deneyince de şunu diyor.

"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin."


işi tuhafı dediğim gibi black friday'de sorunsuz bir şekilde alış veriş yapmıştım.
  • ravenclaw  (09.12.16 19:40:23) 
olabiliyor öyle bir şey. daha kolay çözüm bence önce bankayla iletişime geçmek(çünkü daha kolay) ama büyük ihtimalle bankadan kaynaklı değil steam'den kaynaklı, aynı anda da steam support'a ticket atmak. böyle böyle şu kartım kabul edilmiyor buna bi el atın ha acılar demek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.12.16 19:43:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.