[]

Bu araba alınır mı?

Soru başlıkta. Araba burada.

www.sahibinden.com

Vergisi yakıtı tamam, sıkıntı değil. Zaten az kilometre yapıyorum. Aldığıma değer mi? Bir sorun olur mu? Yorumlarınızı alayım...

 
Alınır 150.000 sadece çok


  • basond  (09.12.16 18:01:48) 
2006 model biraz eski bana göre. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. 83750 TL vermem buna kesinlikle. Yeni arabalara bak.


  • dissendium  (09.12.16 18:08:52) 
Bir laf var, yaşayarak biz de tecrübe ettik; bmw'ye 10yıl binersin 10 yıldan sonra o sana binmeye başlar.

10yıldan sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor arabaları genelde. İlandaki aracın ayrıca km si epey bir var, tavsiye etmem
  • mhmtt  (09.12.16 18:11:42) 
Cok fazla yılı ve fiyatı .Peugeuot 2008 bak derim, anneme aldık harika araba.


  • basubadelmevt  (09.12.16 18:38:28) 
burada 730il kullanıcı tecrübesi çok bulamazsın muhtemelen. alman-amerikan sitelerinde falan araştırırsan daha verimli olur aracı tanımak istiyorsan.

arkadaşlar 7 serisinden bahsediyoruz, o araç için 150 bin kilometre çok diyorsunuz. bu araçlar bakımı eksiksiz yapılınca 400-500 bin kilometreleri rahat görüyor çoğu zaman.
bizim o ufak araçlar için 150 bin dağılmaya başladığı kilometreler olabilir fakat bu tür araçlarda hiç de çok değil. (ki bmw'nin bu araçtaki sıralı altı silindir 3 litre motordaki tecrübesini de unutmayın.)

alın diyemiyorum, herhangi bir arıza durumunda yedek parça masrafı falan çok can sıkar. sadece söylediğim, 150 bin kilometrede diye almamazlık etmeyin, modeli ve model yılını iyice araştırın sağda solda, kronik arızalarını falan öğrenin, sürprizle karşılaşmayın sonra. bakımlarının belgelerini falan sorun, servisten araştırın, temiz çıkarsa 250 bin km de olsa alırım yani. (83.750'ye nereye alıyorum ben tabii de lafın gelişi)
  • gkhncnzdgn  (09.12.16 19:11:45) 
bakim olayini sanayide bi usta ile anlasirsan gayet de alinir, golf molf falan araba degil
bmw kraldir

  • technicalte  (09.12.16 22:43:39) 
Eğer bakımları iyi yapılmış ve masrafı yoksa sakın kaçırma. Muhakkak işini bilen bir ustaya göster arabayı. İnanılmaz konforlu ve gösterişli bir araba.


  • mr2alp  (09.12.16 23:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.