[]

avatar soruları - capacity cinebonus'u tecrübe edenler

gerek çeşitli sinema forumlarında gerekse güzide sözlüğümüzde okuduklarıma istinaden bu kült olması muhtemel filmin 3d gösterimine gitmeyi düşünüyorum..

1- Şimdi mybilet'te filmin gösterimlerine baktığımda 3 tane farklı gösterim görünüyor(real 3d, xpand 3d, imax 3d) Hadi imax'ı az çok tahmin ediyor ve istinye park dışında izleme imkanım olmadığını biliyorum da bu xpand 3d ile real 3d olayı ne demek şimdi ? Hangisi daha iyi ?

2- Filmin capacity cinebonus'ta gösterimine giden var mı ? eğer varsa "ooo git kardeş hasta kaldım capacity'de ki gösterim çok iyi" diyebilir mi ?

3- Cahilce olabilir ama 3d diyince aklına insanın direkt 3d gözlükler falan geliyor.. Bu gösterimde böyle 3d gözlük falan veriyorlar mı ?

 
3-veriyorlar.


  • ocanal  (20.12.09 21:22:18) 
real 3d daha iyi. tam olarak teknik açıklaması falan da var. tam olarak bilmiyorum o yüzden kasamıcam.


  • rurouni  (20.12.09 21:37:09) 
(bkz: #17554285)


  • entrapmen  (20.12.09 21:51:59) 
ben de araya sıkıştırayım sorumu izninizle:
3d gözlüğü gözlüklerimin üstüne takıp doğru dürüst izleyebilir miyim acaba? hayır herkes mi badem gözlü yahu, buna bi çözüm bulmuş olsunlar. film için bi de lens mi alıcaz.

  • rpmcmurphy  (20.12.09 21:59:58 ~ 22:00:11) 
eger numarasi cok yuksek degilse gozluksuz daha rahat edersiniz. yok baska turlu goremem derseniz ustune takabilirsiniz ama xpand'de cok zorlanirsiniz. real d 3d yi tercih edin derim.


  • entrapmen  (20.12.09 22:03:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.