[]

arrow hakkında soru spoiler

spoiler içerir *******************************************************************************************
flash - dc legends de var biraz

5. sezon 9u izledim ilk. bratva hakkında soru da sormuştum hatta

www.eksiduyuru.com

sonra 8e bkayım dedim. flash supergirlle crossover olmuş. onların dizlerinde sanırım hikayenin öncesi var.

merak ettiğim sara palm bunlar gerçekte öldüler. dc tomorrowsta da snark buz atan adam öldü. Sara filan nasıl yaşıyor, diziler birbirine paralel gitmiyor mu? 2 kere öldü diye biliyrum arrowda. daha önce de sormnuştum sanırım bunu.

7. bölümde en son bratva vardı ve kaslklı bir adama karşı axvaşıyordu tam yakalamışken kaçtı. 9da da promete var. Bratva ve o adam olayı noldu?

seyretmediğmi bir bölüm mü var, uzaylıların geliş sahnesi sanırım?

 
Uzaylılardan sonraki bölüm işte 9. bölüm. orda da devam etmemiş arrow. supergirlin kaçıncı bölümü? benim baktğım bölümlerde göremedim.


  • Cursed Chico  (09.12.16 18:19:20 ~ 18:19:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.