[]

haşlanmış yumurtanın mide bulandırması

bir tek bende mi var? sebebi ne olabilir? sadece 1 tane yersem sorun yok(tabii tek yediğim şey haşlanmış yumurta olursa yine oluyor) ama birkaç tane yediğimde yanında bir şeylerle beraber tabii yine, midem yanıyor ve bulanıyor hafiften, gaz yapıyor bir yandan. fikirlerinizi bekliyorum.




 
normal
rafadan veya kayısı yemeyi deneyin
biraz daha katılaşmamış haliyle
bi nebze daha iyi
  • interview with the vampire  (09.12.16 16:15:01) 
hadi ya, sebebi ne ola ki. yarım pişmiş yumurta da çok tiskinç geliyor bana.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.12.16 16:15:37) 
kokusundan ötürü diye düşünüyorum ben
gerçek sebebini bilmiyorum malesef

  • interview with the vampire  (09.12.16 16:17:25) 
Ben bir tane yiyince bile bulanıyor, kokusunu sevmiyorum.


  • köstebek kurabiye  (09.12.16 16:19:38) 
Bende de oluyor o. Zaten 2den fazla da yiyemem. Üzerine pul biber filan ekleyip yanında domates, salatalık, yeşillik yiyince güzel oluyor ama, öyle seviyorum.


  • fraise  (09.12.16 16:20:36) 
7 tane yemişliğim var, sorun yumurtada değil, sende.

rafadan falan ye, ne bileyim.
  • babilbaligi  (09.12.16 16:23:35) 
haşlanmış, kırılmış her türlü yumurtadan tiksiniyorum.
bir tek omlete katlanabiliyorum.

  • supermatik  (09.12.16 16:26:32) 
zaten birkaç tane yenmez ki yumurta? 1 tane, hadi bilemedin 2 tane yersin. birkaç tane yemek garipmiş.


  • sir gawain  (09.12.16 16:28:07) 
Bende de var, yiyemem. Bir süre kuzenimde kaldım geçen ve habire haşlıyordu. Yiyebilmek için karabiber, tuz, toz sarmısağa buladım. Ekmekle birlikte ve her yumurta lokmasını neredeyse hap gibi çayla yutarak yedim.


  • aychovsky  (09.12.16 19:00:31) 
çoğu kişi yerken sıkıntı çektiklerinden bahsetmiş ama benimki yedikten sonra oluşuyor, yerken bir problem yok. yedikten sonra mide yanması, gaz ve bunlara bağlı hafif bulantıya sebep oluyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.12.16 19:16:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.