[]

bu nasıl pis bir huy?

geçen ofisten biri böbrek taşı ameliyatı oldu. pipisinin ucundan bişiler sokmuşlar yok tel sokmuşlar falan diye anlattı. o günden beri sürekli pipimden içeri bişi sokuyolarmış hissiyatım var sürekli. işin kötüsü canım yanıyor gibi oluyor. deli miyim manyak mıyım niye böyle oluyor?
beyler :(



 
benim pipim yok, okuyunca ben bile pipimden bişey sokuyolarmış gibi hissettim..


  • jonestown  (09.12.16 14:38:11) 
bana da aynı işlemi yaptılar, tıpta, acı, utanma, duygu olmaz. bu bahsedilen operasyon çok verimli, ameliyat sonrası anesteziden sonra günlük hayatına geri dönebilirsin(bir gece kontrol altında tutuyorlar gerçi anestezi yüzünden)

bebekte nereden çıkıyor mesela.

o işlem sırasında full anestezi altında olduğunuz için bir şey hissetmiyorsunuz zaten. operasyon sonrası da bir kaç gün çok çişiniz geliyor sadece. 1 hafta sonra normale dönüyor.

bu işlemleri ne kadar görürseniz o kadar alışırsınız. organ naklinde organı söküyorlar. dişçide dişi söküyorlar etc. bu tarz şeylere takılmayın.
  • kurnaz  (09.12.16 14:43:58 ~ 14:44:57) 
böyle hassas noktalarda bunları hissetmek normal herhalde. ben de öyle hissediyorum böyle şeylerde.

ameliyat işlemleri ile ilgili bir video izliyordum. adamın penisini neşter ile başından kestiler, sanki muzun kabuğunu soyuyorlar gibiydi. :(
  • m e b  (09.12.16 14:46:21) 
Prostat ve mesane tümörü ameliyalarında da sokuyolar. Hatta mesane tümöründe iki tane boru sokuyorlar çükün başından mesaneye kadar. Sokulurken uyuşuk, ameliyatda oluyosun hissetmiyosun zaten ama, o boruları çıkartırlarken o ortamda olmak istemezsin.

@jonestown: olmayan uzvu hissetmekde.. :)
  • bir3iki7  (09.12.16 14:47:17) 
@justmental, olay ameliyat olup olmaması değil bana giren çıkan olmamasına rağmen bana giriyo gibi oluyor :) sürekli bacak aramı sıkıyorum bişi giriyo gibi oluyor anlatabildim mi?
@godo, dediğin doğru ama böcek yiyen birini düşünsem iğrenirim de sonra geçer gider. bu düşünmediğim halde neredeyse çok sık gerçekleşen bir hissiyat :(

  • cekilmis gayfe  (09.12.16 15:03:23) 
Hic gulecegim yoktu, iyi guldurdun cocuk:)


  • balpolen  (09.12.16 16:57:16) 
pipi sevimli bi kelime ya asdasf ne diyim büllük mü çük mü? çük de sevimli gerçi


  • cekilmis gayfe  (09.12.16 17:18:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.