[]

Schengen vize türü

Şimdi Hollandaya başvururken iki tür vize var, birincisi turizm, öbürü ise arkadaş/aile ziyareti. 4 günlüğüne Hollandaya gidip oraya taşınacak olan arkadaşın yanında kalıp konsere gitme planlarımız var.

Lakin kendisi şu an oraya taşınmadı yani bu adam burada yaşıyor diyebileceğim bir adresi yok, turizm seçip orada arkadaşımın yanında kalacam dersem sorun olur mu (vize başvuru tarihine kadar orada kendine ev bulabilir mi bilmiyorum) yoksa hiç kurcalamdan, booking'den otel ayarlayıp onla başvurduktan sonra oteli iptal mi etsem?


 
olmaz. hatta benim kardeşim AB ülkesinde yaşıyor olmasına rağmen ben o ülkeye giderken turist vizesi istedim. booking.com'dan iptal mümkün olan bir rez yapın, yeterli. aksi halde izin mektubu, yok konsolosluk onayı gibi saçma prosedürler içinde bulabilirsiniz kendinizi.


  • vejeteryanvampir  (09.12.16 14:21:59) 
arkadaşı karıştırma otel rez yaptır sonra iptal et, o şekil git.


  • cekilmis gayfe  (09.12.16 14:26:33) 
aile/arkadaş ziyareti seçebilmen için zaten oradan birinden davetiye gelmesi lazım. senin hollandadan başvuru yapabilmen için turistik seçicen, otel uçak rez yapıcan


  • paçalı don  (09.12.16 14:30:00) 
arkadaşı karıştırma +1

uçak biletini kesin al, rezervasyon yaptıran bir kaç arkadaşım red yedi. rezervasyon değil kesin tarihli bilet istiyorlar, zaten başvuran adam gider gelir diyorlar. dikkat et.
  • kurnaz  (09.12.16 14:33:27) 
Arkadaş ziyareti olması için oradaki arkadaşın, oradaki belediyeye gidip beş sayfalık bir izin formu dolduracak ve sana gönderecek.

6 gün sonra hollanda'ya arkadaş ziyaretine gidiyorum, ikinci defa gidişim bu, bilgi kesin.
  • harzem  (09.12.16 15:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.