[]

Parfüm yanında tasıma

Parfümümün bir kısmını yanımda tasımak istiyorum. Bunu neyle yapabilirim?Bunun icin bir sey vardı da ufak, adı neydi unuttum. Bir de bu alete parfümü doldururken kokusu ucar mı ana şisede? Eger öyle bi ihtimal varsa yapmıcam.




 
hocam ben gittigidiyordan aldım, aldığım gibi çöpe attım parfümü kaçırd aktı gitti.

sonra istiklal caddesinde gratis, watson falan onlara sordum, oradan flomar a yönlendirdiler hiç birinde bulamadım derken, açık parfümcü buldum

gittim envayi çeşit vardı 10 ml falan olabilir boyutu, şimdi kapları falan büyük ama almadan önce inceledim.

birincisi vidalı olacak. yani cam tüp kısmı vidalı olacak. ikincisi ben dış kaplarını attım. foto istersen onu da atardım. demek istediğim görerek inceleyerek al, kaçırdımı parfümler ziyan oluyor.

vidalı dediğim kola şişeleri nasıl vidalı kapak bunlarda böyle, altında silikon contası da var kırılmadığı sürece kesinlikle kaçırmaz, ikincisi cam olsun. 7.5 liraydı tanesi.

birde dış boyutlarına aldanma, parfüm koyulan tüpün dışını binbir boyuttta binbir çeşitte yapıyolar, açıp bakıyosun içinde ki tüplerin boyutu hep aynı.

www.dhresource.com

vidalı dediğim üstteki gibi yani


attığımda şu

ae01.alicdn.com
mcdn01.gittigidiyor.net

buna parfümü daha dolduruken çat etti roket gibi attı tepeyi her yer parfüm oldu. yani bu sistem çok sağlıksız.
  • killerbee  (09.12.16 13:45:29 ~ 13:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.