[]

Almanyada yaşayan bir arkadaş var mı?

bir konuda yardım gerekecek bilgi alma mahiyetinde..




 
4 ay öncesine kadar yaşamış olan işine yarıyorsa yanıtlaybilirim


  • KidLazer  (09.12.16 09:05:51) 
teşekkür ediyorum arkadaşım,
bizdeki bim ve şok gibi almanyada bulunan discount marketlerden bir ürün soracağım. halihazırda orada olan birisi olsa daha iyi olur..

  • zaka4alka  (09.12.16 09:12:25) 
ben varım ürün neydi?


  • burya  (09.12.16 09:53:03) 
Ürün bir kaç yıl önce gelen bir el kremi..
Böyle sıvı sabun gibi üzerinde basma mekanizmasi olan büyük bir kutudaydi.. unilever'in ürünü..
Ürün kışın catlayan ellerime cok iyi geldi ve uzun zaman da kullandım..
Fakat bir kaç ay önce bitti..
Ayni ürün olmasa bile benzer bir ürün vardır diye umuyorum..

Unilever'in bilindik markalarinda o nitelikte bir krem bulamadim türkiyede..
Bir de böyle büyük markalar discount marketler için kaliteli fakat markasiZ ürünler üretiyorlar bu da o kategoride bir kremdi..

Sizden ricam marketlre gittiginizde bir de bu tarife göre incelerseniz belki birinde denk gelir.. kremin kutusunun resimlerini de atacağım..

Şimdiden teşekkürler
  • zaka4alka  (10.12.16 00:53:59) 
i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

Ürün bu.. bu vatandaşa benzer bir şey bulmayu ümit ediyorum?
  • zaka4alka  (10.12.16 01:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.