[]

' özünde kıskanç' lı soru

öyle kıskanclık yapan, olay cıkaran bir insan değilim. ama mesela erkek arkadasım bu cekik gözlüleri, asyalıları falan cok begeniyor. dünyadan tüm çekikleri silmek istiyorum. buna engel olamıyorum. hic belli etmedim tabii ona böyle hislerim olduğunu.

onun birilerini begenebileceğini nasıl kabullenebilirim. içim ' neden kabullenmem gerek ki' diyor. ama böyle de kendimi yiyorum.

ne yapayım, söyleyin lütfen.

 
senin beğendiğin meşhur birileri falan var mı?
onu düşünerek olayı kafanda mantıklı hale sokmaya çalış.

olur böyle kıskançlıklar.
bazen oturduğu koltuğu da kıskanabilirsin, sakin ol, geçer.
  • blatta hiberna  (09.12.16 01:15:10 ~ 01:17:07) 
malesef en sevmediğim kıskançlık türü budur. düşün ki sen bir çiçeksin. ama başka çiçekler de var. tek bir çiçeği mi beğenebilir ki insan? göz bu. hoş gelen hoş geliyor her daim. bence bu haliyle daha değerli oluyor üstelik ilişkiler. çünkü öteki türlü mecburi olurdu, büyü yapılmış gibi olurdu. oysa bu haliyle "bak başkalarını da beğenebiliyorum ama seninle beraberim" dedirtiyor insana.


  • matrix  (09.12.16 02:01:59) 
Uzakdoğulularla rekabet edemezsin, önce bunu kabul etmeli insan.


  • kargn  (09.12.16 02:10:39) 
Bir duyguyu bastırdıkça, onu muhatabına ifade etmedikçe daha çok çıkacaktır. Bu yüzden bence erkek arkadaşınıza duyuruda bahsettiğiniz hislerinizi belli edin. Siz bunu belli etmediğiniz sürece o da sizin bu beğeni durumundan rahatsız olmadığınızı varsayacaktır ve haliyle sizi kıskandıran durum her neyse o durum sürecektir.

Kendi kendinizi yiyeceğinize kıskanç olarak addedilmek daha sağlıklı.
  • avokado  (09.12.16 02:19:27 ~ 02:23:48) 
@blatta, sorun şu ki ben bu ilişki meselelerinde tam bir aptal gibi oluyorum. gözüm kimseyi görmüyor.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.12.16 03:14:55) 
Uzak doğulular güzel falan değil -ciddi-, kendini böyle rahatlatabilirsin.


  • mandalina kokusu  (09.12.16 13:56:09) 
ahahahah içim rahatladi mandalina :D

benim de eşek gibi gözlerim var, uzak doğululara aşırı uzağım ustelik.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.12.16 15:37:17) 
sana bazı önerilerim var.

1- sen de gözlerini çekik yaptır. seni daha da çok sever.
2- sevişirken gözlerini makyajla çekik gözlü yap. performansınız artacaktır emin ol.
3- çekik gözlüleri sen de sevebilirsin. sevmeye çalış onları. onlar da insan. ve sakın bir uzakdoğuluyla yüz yüze gelirsen ona sakın sen çekik gözlüsün deme. çok alınıyorlar bilgin olsun.
4- çekik gözlülerin çoğu beyaz tenlidir ayrıca. erkek arkadaşın beyaz ten seviyor mu? bu da bir çeşit fantazi olabilir. sen beyaz tenli misin?
  • humat  (09.12.16 19:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.