[]

-7de gece koşusu

Birazdan çıkmayı planlıyorum. (aferim dediğinizi duyar gibiyim). Normalde bisikletle 1-2 saat arası sürüşlerde ayaklarım buz kesiyor. Koşuda aynısı olur mu?
Şu an ayaklarım hafif soğuk, ikinci kat çorabı giysem sıcaklığa etkisi olur mu? Yoksa kan akışını azaltır mı iyice?
Soğuk ayağı ısıtmadan doğrudan koşmaya başlayayım mı? Zedelense ağrı bile hissetmeyebilirim, koşu pisti 500 m ileride başlıyor, iyice buz keserim varmadan. Hıyar bi iş yapıyorsam lütfen durdurun.


 
Yapma hava çok soğuk. Yorganın altında içim üşüdü.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.12.16 00:40:49) 
Bu soğuğu çıkıp 15 dk içine çekmen zatüree olman için yeterli. 1 ay gitmez o iltihap ciğerlerden, yapma.


  • megalomaniac  (09.12.16 00:52:52) 
Ben gençken kışın biraz fazla motor kullansam hemen hasta olurdum. Salya sümük. Bence iyi bir fikir değil. Spor yapmazsa ölecek kıvamda değilseniz tabii.


  • _goddard_  (09.12.16 01:02:34) 
çok üşüyen bir tipsen soğuk mesele değil koşunca ısınırsın lakin gece uyumadan önce spor yapmak tavsiye edilmez.


  • kemence  (09.12.16 01:26:20) 
Bisiklette soğuk sorun olmuyor pek, köpek sürüleri gece vardiyasına giden servisler ve tavuk kamyonları asıl düşmanlarım. Zaten rotam çok kebap, nabzım bile artmıyor ki nefes nefese kalayım, her gece çıkıyorum da bu koşu işlerinde cahilim. 90 kg halimle çıkıp dizi bileği sakatlamaktan korkuyordum. Başarıyla durdurdunuz.
Tabata yapacak kondisyonda değilim, az zıplasam apartman sallanır zaten, betondan dökülmüş girya ile goblet squat seti, üstüne biraz plank yaparım, yeterince ısınırsam belki çıkar 10 dakika tempolu koşup iyice ısınır, parkurdaki barlarda iki dips yapar dönerim. Beden sağlığından çok ruh sağlığı için yapıyorum zaten.

Bi de goddard reyz, motorcular iyi donanmazsa donuyorlar da mtb hibridi şehir bisikletiyle orta tempoda (16-18 km/s) 5er liraya aldığım polarlı bere ve eldivenlerim beni fazlasıyla koruyor, tek sorun ayakları ısıtamamam. Velespit çok kral faaliyet o açıdan, basmayınca üşüyor insan.

Çok vakit geçirdim, başlayım ben, iyi geceler millet.
  • kargn  (09.12.16 01:26:40) 
Bisiklet ve ayaklar için size bir tavsiye vereyim o zaman. Ayakkabının ön tarafını streç film ile sarın.


  • creepy  (09.12.16 22:02:15) 
cok soru sormussun. ozetle yapma. kendine zarar vermen an meselesi.
0 derece ve alti havada yuksek efor kalp krizi riskinin artarak artmasina sebep oluyor. bunu bil.

  • bim tribi  (09.12.16 22:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.