[]

watsons niye sıvadı

sürekli savunma halindeler "kuvvetli hırsızlık şüphesi", " erkek değil kadın aradı"...
bu şirketlerin adam gibi bir halka ilişkileri vs yok mu? liyakatsızlıktan mı bu duruma düştüler?



 
Muhtemelen müdürün arkası sağlam nasıl savunsak diye iyice sıvadılar. Yoksa ''böyle insanlarla çalışmamız mümkün değil özür dileriz'' derlerdi konu kapanırdı. Resmi açıklamaları bile rezalet ötesi, herkes uluslararası Watsons'a mesaj atmaya başladı, biraz da holding uğraşsın bunlarla.
Yaptıkları tamamen yasadışı, şurada avukat açıklaması var:

"adil ve önleme aramaları yönetmeliğinde kimlerin üst araması yapabileceği belirtilmiştir. karar veya yazılı bir emir üzerine ancak kişiyle aynı cinsiyetteki memur arama yapabilir(erkek memur kadının üzerini arayamaz), üst aramasında kişi üzerinde kapalı zarf vs çıkarsa açılmaz, açıksa bile okunmaz, kişinin kanuna aykırı bir şey taşıdığıyla ilgili makul şüphenin bulunması halinde kıyafetler çıkarılarak arama yapılabilir. bu aramanın neden ve nasıl yapılacağı o birimin en üst kolluk amirine iletilir ve kıyafetler çıkarılarak üst araması utanma duygusu zedelenmeden kimse görmeyecek şekilde, cinsiyeti aynı kişilerce yapılır. ayrıca özel güvenlik görevlileri üst aramasını ancak kolluk gözetiminde yapabilir. ruj suç eşyası ya da kanuna aykırı bir eşya olmadığı için çalışanlar hiçbir şekilde, bırakın çıplak aramayı, giyinik bile üst araması yapamazlar hele hele watsons çalışanları hiç yapamaz. yapmaları gereken şey avm polisini çağırmaktı, yoksa 155ten aramalıydılar. kadın ya da erkek fark etmez, kimseyi soyamazlar. ben bundan sonra bu mağazayı boykot edeceğim. yapmaları gereken bu kişi adına bu muameleyi yaptıkları kişiden hem de toplumumuzdan özür dilemek"

Ayrıca sosyal medyadan yorum silip, hesap gizleyip adam engellemelerinden de kurumsallıkla alakaları olmadığı iyice kanıtlandı.
  • neferkitty  (08.12.16 23:51:34 ~ 23:55:43) 
Sıradan tüketici birey yığını olarak duyarlıyız ama bilinçsiziz. Bu özelliklerimizi istismar ediyorlar, gittiği yere kadar mantığıyla.


  • kargn  (08.12.16 23:58:18) 
Bence, neden olay olduğunu bile anlamamış olabilirler. Durumun vehametini tam kavrayamadan 'Hırsızlıktan şüphelenildi, arandı. Ya ne yapacaklardı' demişlerdir. Böyle bir durumun olay yaratacaklarını bilemedikleri için, ilk tepkilerle alelacele kendilerini savunan bir yazı göndermişlerdir. Emin olamam tabii ama şu anda sıvadıklarını bile fark etmiyorlardır. 'Neden tepki geliyor acaba' diye düşünüyorlardır. Empati yaptıklarını sanmıyorum. Atıyorum, Gezi'deyken 'Neden gaz atıyorsunuz' denince 'E osurayım mı' diyen bir polis vardı ya; aynı şekilde bu insanların kafasında da 'E ne yapacaktım, bırakayım da gitsin mi' kafası vardır.


  • aychovsky  (09.12.16 00:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.