[]

20lik diş

sağ arka taraftaki 20lik dişin yarısı çıkmış diğer yarısı da çıkmaya çalışıyor ama damağı yarıp çıkamıyor. çıkan kısım normal diş hizasını geçmiş biraz da olsa ağız boşluğuna taşmış durumda. son 5-6 gündür ağrımaya başladı, ara ara gelip gidiyor. dişin üzerine baskı uyguladığımda ağrı yok ama. derinden geliyor sanki. bugün ise ağrı gözüme vurmaya başladı. dişçi fobisi olan birisi olarak ne yapmam lazım, ağrıya dayanıp birkaç gün daha beklesem tamamen çıkıp düzelir mi? yoksa kötü senaryo olan, dişi çekerler mi? :/




 
Disci fobisi bende de vardi hatta 20lik disi cektirmeye gittigimde cekemediler inim inim inlettiler.
Baska bi disciye gittim 2 dk da cekti dikis atti yolladi.
Cok sukur ne agri ne sizi kaldi 2 tane 20lik dis var onlarida cektircem kismetse
  • England  (08.12.16 17:47:35) 
Gömülü diş durumu dişin durumuna göre müdahale boyutu değişir. Genelde çene yapısı dar kişilerin 20likler tam çıkamıyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.12.16 18:58:17) 
iyi bir klinik bulup göster bence. eğer iltihaplanırsa iltihap bitmeden müdahale de etmiyorlar. en azından bi fikir alırsın.

benim gömülü 20 lik diş için cerrah dişçi gelip almıştı dişi.
  • sttc  (08.12.16 21:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.