[]

Mini Fırın Tavsiyesi

Merhaba,

Bir tane evde var ama Simfer gibi uyduruk bir marka ve yok bozuldu, yok kapağı düştü vs uğraşmaktan bıktım. Servise de götüremiyorum şu an öyle atıl bekliyor.

1) Arçelik, Siemens, Bosch gibi kaliteli bir marka almak istiyorum ama çok bütçe de ayırmak istemiyorum. Sabahtan beri bakıyorum ama kayboldum hepsiburada/n11 vs üçgeninde kafam karıştı. Model o kadar çok ki! Örneğin Arçelik SUF 4000 MEI Mini Fırın" ve "Arçelik SUF 4000 MEB Mini Fırın" arasında fiyat hariç ne fark var anlayamıyorum.


Bu markalar içinde fiyat/performans oranı en uygun olan bir model önerebilir misiniz? Bütçe 240 TL - 400 TL arası olabilir (özellik açısından çok fark varsa tabii).

2) Bu arada Delonghi PanGourmet'i hiç bir yerde bulamıyorum, nerde satılır bu meret, bilen var mı? Ona da bir bakmak istedim ekmek de yapma özelliğinden ötürü ama sanırım pahalı biraz. Yine de blabiecelğim bir yer varsa incelemek isterim.

 
annem halen 25 sene önce aldığı fırını kullanıyor arçelikten.
arçeliğin kalitesi halen aynı mıdır bilmiyorum ama makine taş gibi halen.

  • teritori  (08.12.16 14:37:31) 
Beko da suan kampanya var, herhangi bir beyaz esya alimina mini firin 100 tl. Belki isinize yarar.


  • balpolen  (08.12.16 14:50:03) 
Arçelik iyidir.


  • sutlu nescafe  (08.12.16 15:37:11) 
Arçelik demeye geldim.


  • elikası  (08.12.16 15:44:46) 
model tavsiyesi peki?


  • vejeteryanvampir  (08.12.16 15:50:33) 
simfer'e tekrar bak.

şu model bende var, çok güzel, tavsiye ederim. digital, zaman ayarlı, yoğurt yapan, turbo.

www.simfer.com.tr
  • what the fcuk is a kardashian?  (08.12.16 16:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.