[]

almanya için iş vizesi ne kadar sürede çıkar?

merhaba arkadaşlar. geçtiğimiz cuma günü ankara idata'ya evrakları verdik ve o gün konsolosluğa gitti vize için gerekli evraklar. alman firmasından davetiye de var ve evraklar eksiksiz.

4. iş günü bungün ve hala gelmedi, yarında kadar da gelmesi lazım pazar günü gitmem gerekiyor.

danışman firma 2-3 günde çıkıyor demişti ama henüz yok. daha önce iş vizesi alan var mı almanya için? yarına kadar çıkma olasılığı var mı acaba?

ya da danışman firmadakiler parayı almak için hemen çıkar diye kandırdılar bizi.

 
geçen sene 3 günde çıkmıştı .


  • mutlu yillar sana  (08.12.16 13:59:12) 
konsolosluğu araman gerek. yarın öğleden önce mutlaka ara yetiştirsinler


  • cekilmis gayfe  (08.12.16 14:13:30) 
hocam danışman firma arama yapamayacağımızı söyledi ama tam olarak nereyi aramam gerekiyor?


  • dont judge me mom  (08.12.16 14:19:23) 
konsolosluk vize birimini arayacaksın. sen acil demezsen aracı firma da demediyse daha çok beklersin vizeyi


  • cekilmis gayfe  (08.12.16 14:24:13) 
aradım ancak idata'ya yönlendiriyor.o da siteye yönlendiriyor kesinlikle bilgi vermiyorlar. oraya baktım, konsoloslukta diyor. herhalde alamıyorum yarına kadar vizeyi. şansa bak ya, 500 tl vize masrafları gitti. teheeeeyyy


  • dont judge me mom  (08.12.16 14:40:20) 
idata'cılara bastır onlar arasın konsolosluğu. söz verdiniz çıkar dediniz size güvendim falan de ağla biraz


  • cekilmis gayfe  (08.12.16 14:42:09) 
tamamdır hocam olmadı yarın sabah direk gideyim ben bunların yanına :)


  • dont judge me mom  (08.12.16 17:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.